dodatki mieszkaniowe a Zone
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe, zamówienia publiczne, kadry, pomoc społeczna
- Kontakt:
Re: dodatki mieszkaniowe a Zone
co wpisujecie w " szczegółowy cel przyznania świadczenia" ? Pomino, ze zaznaczam, że to dodatek mieszkaniowy to i tak wymaga wpisania celu .
-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
jak w ZONE mozna edytować i dopisać coś lub zmienić? bo nijak nie mogę 

-
- Inspektor
- Zajmuję się: ŚW/FA/ST/DM
- Kontakt:
najedź na to co wprowadziłeś i prawym przyciskiem myszki i powinna być opcja do edycji
-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
opcja edytuj jest...faktycznie, ale pokazuje,że należy wprowadzić znów budynek...i tak się zastanawiam....czy to zmienic, czy raczej doda kolejny wpis do tego budynku...Alalala pisze: 26 sty 2024, 14:23 najedź na to co wprowadziłeś i prawym przyciskiem myszki i powinna być opcja do edycji
-
- Praktykant
- Zajmuję się: PS/DE/DM/KDR/ZKR/ZKS
- Kontakt:
Witam, wszystkich
Dawno nie było mnie na forum i tak się zastanawiam nad kwestią wpisywania do sytemu przyznanych dodatków mieszkaniowych (właśnie dostałam dostęp):
1) czy powinnyśmy wpisywać wszystkie przyznane dodatki mieszkaniowe czy tylko te, które przyznawane są na zakup opału?
2) czy całą kwotę dodatku czy tylko kwotę ryczałtu, którą otrzymuje wnioskodawca na zakup opału?
Wszak dodatek mieszkaniowy nie jest przyznawany tylko i wyłącznie na zakup opału. Obejmie wszystkie zaliczane zgodnie z ustawą wydatki mieszkaniowe.
Dawno nie było mnie na forum i tak się zastanawiam nad kwestią wpisywania do sytemu przyznanych dodatków mieszkaniowych (właśnie dostałam dostęp):
1) czy powinnyśmy wpisywać wszystkie przyznane dodatki mieszkaniowe czy tylko te, które przyznawane są na zakup opału?
2) czy całą kwotę dodatku czy tylko kwotę ryczałtu, którą otrzymuje wnioskodawca na zakup opału?
Wszak dodatek mieszkaniowy nie jest przyznawany tylko i wyłącznie na zakup opału. Obejmie wszystkie zaliczane zgodnie z ustawą wydatki mieszkaniowe.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: DM, DE, POPŻ, DO, DW, MCH
- Kontakt:
Podpinam się pod pytaniagosiab pisze: 31 sty 2024, 12:17 Witam, wszystkich

Serdecznie pozdrawiam
Oprócz dodatki mieszkaniowe a Zone - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
Wniosek bez inf. o 800+, a decyzja
Dodatek mieszkaniowy i energetyczny
sprawdzenie wyliczenia dodatku mieszkaniowego
alimenty
Przyrównanie odstępnego do stawki gminnej i komu przekazać dodatek
28-dniowe szkolenie wojskowe
sprawdzenie wyliczenia dodatku mieszkaniowego
Zmiana wynajmującego na miesiąc przed złożeniem wniosku
decyzja 0,5%
Dochód ze stypendium