dodatki mieszkaniowe a Zone

Wybrane tematy:
Deputat węglowy zaświadczenie o dochodach Emerytura w marcu Potrącenie nadpłaty świadczenia uzupełniającego proszę sprawdzcie Śmierć zarządcy co dalej?
papryczka
Stażysta
Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe, zamówienia publiczne, kadry, pomoc społeczna
Kontakt:

Re: dodatki mieszkaniowe a Zone

Post autor: papryczka »

co wpisujecie w " szczegółowy cel przyznania świadczenia" ? Pomino, ze zaznaczam, że to dodatek mieszkaniowy to i tak wymaga wpisania celu .
:-)
VIP
Zajmuję się: DM, DE
Kontakt:

Post autor: :-) »

jak w ZONE mozna edytować i dopisać coś lub zmienić? bo nijak nie mogę :cry:
Alalala
Inspektor
Zajmuję się: ŚW/FA/ST/DM
Kontakt:

Post autor: Alalala »

najedź na to co wprowadziłeś i prawym przyciskiem myszki i powinna być opcja do edycji
:-)
VIP
Zajmuję się: DM, DE
Kontakt:

Post autor: :-) »

Alalala pisze: 26 sty 2024, 14:23 najedź na to co wprowadziłeś i prawym przyciskiem myszki i powinna być opcja do edycji
opcja edytuj jest...faktycznie, ale pokazuje,że należy wprowadzić znów budynek...i tak się zastanawiam....czy to zmienic, czy raczej doda kolejny wpis do tego budynku...
gosiab
Praktykant
Zajmuję się: PS/DE/DM/KDR/ZKR/ZKS
Kontakt:

Post autor: gosiab »

Witam, wszystkich
Dawno nie było mnie na forum i tak się zastanawiam nad kwestią wpisywania do sytemu przyznanych dodatków mieszkaniowych (właśnie dostałam dostęp):
1) czy powinnyśmy wpisywać wszystkie przyznane dodatki mieszkaniowe czy tylko te, które przyznawane są na zakup opału?
2) czy całą kwotę dodatku czy tylko kwotę ryczałtu, którą otrzymuje wnioskodawca na zakup opału?
Wszak dodatek mieszkaniowy nie jest przyznawany tylko i wyłącznie na zakup opału. Obejmie wszystkie zaliczane zgodnie z ustawą wydatki mieszkaniowe.
monique00
Praktykant
Zajmuję się: DM, DE, POPŻ, DO, DW, MCH
Kontakt:

Post autor: monique00 »

gosiab pisze: 31 sty 2024, 12:17 Witam, wszystkich
Dawno nie było mnie na forum i tak się zastanawiam nad kwestią wpisywania do sytemu przyznanych dodatków mieszkaniowych (właśnie dostałam dostęp):
1) czy powinnyśmy wpisywać wszystkie przyznane dodatki mieszkaniowe czy tylko te, które przyznawane są na zakup opału?
2) czy całą kwotę dodatku czy tylko kwotę ryczałtu, którą otrzymuje wnioskodawca na zakup opału?
Wszak dodatek mieszkaniowy nie jest przyznawany tylko i wyłącznie na zakup opału. Obejmie wszystkie zaliczane zgodnie z ustawą wydatki mieszkaniowe.
Podpinam się pod pytania :)
Serdecznie pozdrawiam
ODPOWIEDZ