Dodawanie pozycji do list wypłat - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 15 kwie 2024, 12:16

Witam.
Mam pytanie do osób które się zajmują zbiorami centralnym a mianowicie Domami Pomocy Społecznej.

Robiąc listę wypłat w końcowym już etapie zbiorów nie widać jednej pozycji na liście. (nazyw domu pomocy społecznej) jak w takim razie ją dodać do tej listy albo odszukać w pomoście ? przez kliknięcie na znak dodać ta pozycja ani się nie pokazuje ani jej nie idzie jakoś dołączyć.
Jak dodać do listy tą nazwę miejscowości domu pomocy społecznej, żeby podsumować kwoty tych domów pomocy społecznej.
joannaps!
Praktykant
Od: 11 sty 2024, 8:18
Zajmuję się: jestem pracownikiem socjalnym

Napisano: 16 kwie 2024, 7:12

Harmonogram jest utworzony?
Sprawdź przez Świadczenia.
Solitudo cordis,
Solitudo animae
Ojciec76
Administrator
Od: 09 gru 2010, 9:31
Zajmuję się: PS i reszta w zależności od problemu

Napisano: 19 kwie 2024, 13:35

ja robiąc ten harmonogram na nowy rok to zrobiłam poprzez kontynuację harmonogramu i wtedy ten harmonogram-osoby się przetransportowały jakby na nowy rok. Tylko nie mogę wciągając jakby tych nazw domów pomocy społecznej wciągnąć na listę...;)
joannaps!
Praktykant

Napisano: 19 kwie 2024, 13:42

jak sprawdzić to przez świadczenia ? wybrać to z głównego panelu w pomoście po prawej stronie z napisem świadczenia? i wejść w to i wprowadzić decyzje ?
joannaps!
Praktykant

Napisano: 19 kwie 2024, 14:06

Nie wprowadzić, a sprawdzić czy jest to świadczenie zarejstrowane. Może lepiej będzie się skontaktować z naszym Serwisem - namiary są na głównym oknie oprogramowania - to ktoś poprowadzi za rękę.
pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Napisano: 19 kwie 2024, 14:55

czyli powinnam zadzwonić do sygnity - oprogramowania pomost i zatytac dlaczego sie tak dzieje ? ;)
joannaps!
Praktykant

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem