Poprawiałam wniosek złożony elektronicznie,ponieważ Pani popełniła kilka błędów, ale zapomniałam usunąć czek box,że rezygnuje z tradycyjnej karty

Starszej Pani wniosek elektronicznie wypełnił ktoś z rodziny i omyłkowo zrezygnował z tradycyjnej formy KDR a ja nie zauważyłam tego i zapomniałam zmienić. Przyszły mi karty oprócz właśnie tej Pani i zaczęłam sprawdzać co się zadziałorikli pisze: ↑28 wrz 2023, 10:25nie bardzo rozumiem, co się wydarzyło. w oryginalnym wniosku Pani zrezygnowała z tradycyjnej formy ale przy poprawie wniosku jednak chciała tradycyjną i taka zmiana nie została wprowadzona w systemie?
ponieważ jest to błąd urzędnika, to ja bym nie szła w dodatkową formę, tylko anulowała kartę i wprowadziła wniosek z ręki jeszcze raz, obie formy karty, i co prawda będzie dodatkowy koszt obsługi wniosku, ale łatwiej to wytłumaczyć, nić wpływy do budżetu państwa tudzież ich brak, albo pobierać od wnioskodawcy opłatę, choć to nasza wina... o ile wszystko jest na piśmie, bo nie wiem dokładnie jak cały proces przebiegł![]()