Dziś dostałam projekt ustawy z UW z X2021 w sprawie poszerzenia grupy osób uprawnionych o ubieganie się o tą dopłatę o wszystkich, którym się należy dodatek mieszkaniowy. O przedłużonym terminie do składania nie ma mowy.
Więc o co chodzi?

ale o jaką dopłatę chodzi? bo ja czytałam o projekcie zmian w dodatkach energetycznych. Chcą poszerzyć definicję odbiorcy wrażliwego...by dodatek ten był dla wszystkich może...choć do końca nie wiem o co w tym chodziEmka2017 pisze: 21 paź 2021, 9:20 Czy coś przedłużyli z tymi dopłatami? Wnioski składało się do końca marca, nie?
Dziś dostałam projekt ustawy z UW z X2021 w sprawie poszerzenia grupy osób uprawnionych o ubieganie się o tą dopłatę o wszystkich, którym się należy dodatek mieszkaniowy. O przedłużonym terminie do składania nie ma mowy.
Więc o co chodzi?![]()
hm....o terminie nic nie napisali...a fakt, wtedy tylko najemcom a teraz każdemu kto ma tytuł prawny do lokalu...tylko wiadomo, że te czynsze to już nie zawsze będą takie ogromne...oj...kombinują znów kombinują
wnioski składało się do końca marca 2021r. nie było przedłużeniaCzy coś przedłużyli z tymi dopłatami? Wnioski składało się do końca marca, nie?
paranoja...ale terminu nie wydłużyli...i mowa w artykułach jest o najemcybrodafix pisze: 21 paź 2021, 10:12wnioski składało się do końca marca 2021r. nie było przedłużeniaCzy coś przedłużyli z tymi dopłatami? Wnioski składało się do końca marca, nie?
teraz chcą wprowadzić dopłatę dla wszystkich ( nie tylko dla najemców )
skoro nowelizacja jest w konsultacjach to tylko kwestia czasu jak znowu będziemy wypłacać...paranoja...ale terminu nie wydłużyli...i mowa w artykułach jest o najemcyehhh...znow bedzie poplatanie z pomieszaniem
już mnie wkurza to....brodafix pisze: 21 paź 2021, 10:55skoro nowelizacja jest w konsultacjach to tylko kwestia czasu jak znowu będziemy wypłacać...paranoja...ale terminu nie wydłużyli...i mowa w artykułach jest o najemcyehhh...znow bedzie poplatanie z pomieszaniem
![]()
osobiście tez mam takie marzenie bo straszny pierdolnik z tą "epidemią"....już mnie wkurza to....
napiszą coś...a my mamy domyślać się, co "poeta" miał na myśli...a może jednak darują sobie ten temat...takie małe marzenie