DPS dla osob z zaburzeniami psychicznymi - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 09 lut 2012, 11:04

Witam.

Szukam miejsca w domu pomocy społecznej dla mojego podopiecznego, ktory jest schizofrenikiem. Jest zameldowany w lubelskim jednakze jego jedyna rodzina (siostra) mieszka w Poznaniu i własnie w wWielkopolsce szukamy dla niego miejsca.Jestem zdesperowany. Wszedzie, gdzie dzownilem zostalem odesłany z kwitkiem. Moze ktos z was wie o takim miejscu ( moze byc lubelskie rowniez ) i moze mi pomoc.

~Piotr

Napisano: 09 lut 2012, 20:05

Nikt tutaj na forum nie napisze Ci w którym DPS jest akurat miejsce wolne dla takiego przypadku. Do DPS -ów o takim profilu sa bardzo długie kolejki i żaden dyrekto takiej placówki nie zarezerwuje miejsca na telefon. Trzeba złożyc papiery do jednostki kierującej i czekać. Zdarzaja sie sytuacje że osoba przyjmowana jest z interwencji - poza kolejnościa ale to też wymaga zachowania wszelkich procedur.
~malwina

Napisano: 10 lut 2012, 20:08

Witam,
Wolne ostatnie miejsca są jeszcze w DPS w Golubiach. Jest to dom dla psychicznie chorych, niestety w województwie warmińsko-mazurskim. Jeśli potrzebne bliższe informacje, proszę o kontakt

~Kamila

Napisano: 11 lut 2012, 20:48

dps Gołuszyce w kujawsko-pomorskim może mieć miejsce.
~mikka

Napisano: 12 lut 2012, 16:34

Zapraszam na strone www.haryk.pl
~Beata

Napisano: 20 lut 2012, 16:04

Dane teleadresowe placówki
Dom Pomocy Społecznej w Młodzieszynie
ul. Wyszogrodzka 101, 96-512 Młodzieszyn
tel.046 861 69 16 tel/ fax. 046 863 55 07,
www.dps.e-sochaczew.pl
e-mail: [email protected]
~mlodzieszyn