Druki - błędy?

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ewcia9

Druki - błędy?

Post autor: ewcia9 »

Witam, czy ktoś z was zamawiał już druki, a dokładniej czy drukarnie w których zamawialiście poprawiły błąd dotyczący gwiazdek?? Czy dostaliście taką informację jak ja że nie będzie takiej poprawy bo Ministerstwo wspomniało że tego nie będzie poprawiać??
Agniecha2

Re: Druki - błędy?

Post autor: Agniecha2 »

Właśnie dostałam pismo z Ministerstwa, które jest ponoć w CAS-ie, że błędy są i mamy o nich informować klientów, i druki będą poprawione dopiero w przyszłości w czasie ewentualnych prac nad nowelizacją rozporządzenia
pawel.w

Post autor: pawel.w »

Ja otrzymałem pismo MRPiPS dziś e-mail z UW w sprawie błędów w rozporządzeniu 500+
Awatar użytkownika
de Charette
Administrator
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: de Charette »

fajnie i co ci napisali?
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
6i9

Post autor: 6i9 »

Mamy informować petentów o zaistniałych pomyłkach, chyba się nagram 8-)
IWA 66

Post autor: IWA 66 »

W której części są te błędy?
6i9

Post autor: 6i9 »

We wniosku cz. I pkt 7.2 kwadrat 3
w zał. nr 3 na dole formularza znajduje się przypis oznaczony gwiazdką, które błędnie wskazuje na gosp. rolne
W zał. 4 błędne przypis oznaczony dwoma gwiazdkami
Kali2

Post autor: Kali2 »

I jeszcze to https://www.mpips.gov.pl/aktualnosci-wsz ... -plus.html

Sprawdzałem ceny - są 2 x większe niż u konkurencji.
Awatar użytkownika
heiland
Administrator
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
Kontakt:

Post autor: heiland »

Awatar użytkownika
noteev
Administrator
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: noteev »

Agniecha2 pisze:Właśnie dostałam pismo z Ministerstwa, które jest ponoć w CAS-ie, że błędy są i mamy o nich informować klientów, i druki będą poprawione dopiero w przyszłości w czasie ewentualnych prac nad nowelizacją rozporządzenia
Jeśli to prawda, to już mnie nic nie zdziwi...K...a, przecież przygotować poprawnie rozporządzenie z 4 załącznikami, to chyba nie jest wielka sztuka...? Teraz to my mamy świecić oczami za pomyłki, które właściwie eliminują te druki z obrotu...?! Obłęd...
Człowiek jest istotą, która całe swe życie trawi na próbach przekonania siebie, że jej istnienie nie jest bezsensowne.
Albert Camus
ODPOWIEDZ