mam dylemat. W marcu 2013 roku została wydana decyzja przyznająca świadczenie pielęgnacyjne na okres od XII.2012 na stałe.
Wg Mazurkiewicza decyzja została wydana nieprawidłowo, winna zostać wydana do 30.06.2013.
Wiążą się z tym konsekwencje. Gdyby została wydana do 30.06.2013 to osobie tej nie przysługuje wyrównanie.
Jak wydana jest na stałe (i potem informacja o wygaszenie z dniem 30.06.2013) to im przysługuje.
Co mam z tym zrobić?
dylemat
Re: dylemat
decyzja prawidłowa wydana na czas orzeczeniaEwa12 pisze:mam dylemat. W marcu 2013 roku została wydana decyzja przyznająca świadczenie pielęgnacyjne na okres od XII.2012 na stałe.
Wg Mazurkiewicza decyzja została wydana nieprawidłowo, winna zostać wydana do 30.06.2013.
Wiążą się z tym konsekwencje. Gdyby została wydana do 30.06.2013 to osobie tej nie przysługuje wyrównanie.
Jak wydana jest na stałe (i potem informacja o wygaszenie z dniem 30.06.2013) to im przysługuje.
Co mam z tym zrobić?
Mazurkiewicz często udziela nieperawdziwych porad.Nie przejmuj się.A Twoja decyzja jest ok.
dylemat mają teraz Ci co wydali decyzję do końca czerwca a nie na okres orzeczeniaabc pisze:Mazurkiewicz często udziela nieperawdziwych porad.Nie przejmuj się.A Twoja decyzja jest ok.
Oprócz dylemat - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
prawidłowe ustalenie dochod
Elmer pomóż, bo kazdy inaczej uważa
do kiedy zbiory centralne z ŚW. RODZ?
opłacanie składki e-r
tak?zasiłek pielegnacyjny na dziecko podlega koordynacji
upewniam sie
ocena zasobów POMOCY !!!
wnioski
Zawieszone alimenty
szkolenie mazowieckie
wyrównanie dla rolników ZDO