dylemat

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
Ewa12

dylemat

Post autor: Ewa12 »

mam dylemat. W marcu 2013 roku została wydana decyzja przyznająca świadczenie pielęgnacyjne na okres od XII.2012 na stałe.
Wg Mazurkiewicza decyzja została wydana nieprawidłowo, winna zostać wydana do 30.06.2013.
Wiążą się z tym konsekwencje. Gdyby została wydana do 30.06.2013 to osobie tej nie przysługuje wyrównanie.
Jak wydana jest na stałe (i potem informacja o wygaszenie z dniem 30.06.2013) to im przysługuje.
Co mam z tym zrobić?
Kati@

Re: dylemat

Post autor: Kati@ »

Ewa12 pisze:mam dylemat. W marcu 2013 roku została wydana decyzja przyznająca świadczenie pielęgnacyjne na okres od XII.2012 na stałe.
Wg Mazurkiewicza decyzja została wydana nieprawidłowo, winna zostać wydana do 30.06.2013.
Wiążą się z tym konsekwencje. Gdyby została wydana do 30.06.2013 to osobie tej nie przysługuje wyrównanie.
Jak wydana jest na stałe (i potem informacja o wygaszenie z dniem 30.06.2013) to im przysługuje.
Co mam z tym zrobić?
decyzja prawidłowa wydana na czas orzeczenia
abc

Post autor: abc »

Mazurkiewicz często udziela nieperawdziwych porad.Nie przejmuj się.A Twoja decyzja jest ok.
Kati@

Post autor: Kati@ »

abc pisze:Mazurkiewicz często udziela nieperawdziwych porad.Nie przejmuj się.A Twoja decyzja jest ok.
dylemat mają teraz Ci co wydali decyzję do końca czerwca a nie na okres orzeczenia
ODPOWIEDZ