Działa Wam ZUS ????????????????

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
kasia7
Starszy referent
Zajmuję się: świadczenia rodzinne, fundusz alimentacyjny, 500+
Kontakt:

Działa Wam ZUS ????????????????

Post autor: kasia7 »

od wczoraj nie mogę pobrać danych do becikowego:(
madzik1903
Praktykant
Zajmuję się: ŚR/KDR
Kontakt:

Re: Działa Wam ZUS ????????????????

Post autor: madzik1903 »

nic nie działa :/
Nowa34
Referent
Zajmuję się: ZR,FA,500+
Kontakt:

Post autor: Nowa34 »

Nie działa. Miało się czekać 48 h na zapytania powyżej 18 miesięcy wg informacji w CASie i co?? Pstro. Pobrałam po dwóch dniach dalej nie przygotowane, nadal czekać następne 24 godz. Wniosek na becik rozpatruje cały tydzień !!! Jak to ma tak działać to ja dziękuje bardzo. Dziadostwo. Po prostu mam ochotę wyrzucić to wszystko przez okno... :evil: :evil: :evil:
kasia_kms
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: kasia_kms »

To jest chore z tymi 48 godzinami.... jak pisać teraz zasiłki rodzinne na nowy okres? Skoro wywołując w sierpniu 2019 okres 01.01.2018 do 31.12.2018 również musimy czekań minimum 48 godzin.... cofamy się wstecz, 10 lat temu się tyle czekało, ale nie było aż tyle wniosków....
karrina
Referent
Zajmuję się: ŚW,ŚR
Kontakt:

Post autor: karrina »

Nowa34 pisze:Nie działa. Miało się czekać 48 h na zapytania powyżej 18 miesięcy wg informacji w CASie i co?? Pstro. Pobrałam po dwóch dniach dalej nie przygotowane, nadal czekać następne 24 godz. Wniosek na becik rozpatruje cały tydzień !!! Jak to ma tak działać to ja dziękuje bardzo. Dziadostwo. Po prostu mam ochotę wyrzucić to wszystko przez okno... :evil: :evil: :evil:
u mnie to samo.... :evil:
ODPOWIEDZ