dostałam w lipcu wniosek o podjęcie działan. Wezwałam dłużnika nawywiad- nie przyszedł. Wszczełam postepownaie i wysłałam zapytanie do komornika czy płaci ostatnie 6 miesiecy-obecnie czekam na odpowiedz od komornika. Teraz dostaje nastepny wniosek o podjęcie działań bo wierzycielka złozyła na nowy okres 16/17. czy jam mogre zaliczyc te działania ktore do tej pory zrobiłam do wniosku na okres 16/17? czy mam ponownie wzywac na wywiad? Jak jest prawidłowo?
to znaczy jako OWW przyznałam wierzycielce świadczenie na obecny okres 15/16 i na 16/17 czy moge jednym pismem wysłac wniosek o podjęcie na dwa okresy?
KiniaKK pisze:to znaczy jako OWW przyznałam wierzycielce świadczenie na obecny okres 15/16 i na 16/17 czy moge jednym pismem wysłac wniosek o podjęcie na dwa okresy?
Podbijam pytanie, bo też mam taką sytuację i zastanawiałam się czy tak można.
Do KS na pewno wyślę jedno pismo o przyłączenie do dwóch okresów, ale czy o podjęcie działań do OWD też tak mogę?
ja bym wysłąła jeden wniosek...napisz w nim, że zostały przyznane swiadczenia na okres ..... i okres ..... ponadto do wniosku musiła załaczyć przecież informacje o przynaniu swiadzcen, z ktorych bedzie jasno wynikac jakimi decyzjami na jaki okres przyznano swiadczenia
"Bądź dobrej myśli
bo po co być złej" Stanisław Lem