Dobrze, że rano zdążyłam się zrelaksować

Ale oczywiście co robię jak wracam? odpalam kompa. wchodzę na ops.pl i ... nie jestem normalna nie

ja tak mam już od jakiegoś czasu ... gdzie się nie ruszysz to 500, 500, 500, 500, 500 .. kiedy, kiedy, kiedy ... .... ... nawet jak z dziewczynami poszłam na piwo .. o sklepach na wsi już nie wspomnę .... dobrze, że w domu z szafek i szuflad nie wyskakująSipera pisze:Wracam z miasta. Na parkingu znajoma " o jak dawno Cię nie widziałam ( w zeszłym tygodniu bodajże), co nowego. Tey a co z tymi pincetkami..." OK. Wytrwałam.Idę pod gabinet lekarski. Następna znajoma. " Witam o tez chorujesz? No widzisz a teraz jeszcze więcej pracy będziecie miały z tymi 500 tkami nie? a powiedz mi...".10,9,8,7,6.......dam radę.
Kaptur na głowę i biegiem na parking. Uff udało się .
Odpalam, wyjeżdżam i mało na zawał nie zeszłam. Na maskę wręcz rzuca się teściowa sąsiadki mojej mamy. Ja cała lotom a ona z uśmiechem " dobrze że cię przyuważyłam z drugiej strony ulicy serdeńko. Jeszcze taki jeden by mnie rozjechał nawet nie patrzył że ja przez drogę przechodzę ( nie ważne ze ruch jak cho*lera, pasów brak w tym miejscu)Ty tam w tej opiece robisz. Bo wiesz naszej X się z tą piątką dzieci nie przelewa a teraz po te 500zł na dziecko dajecie...." Nosz jasna .. se myślę. Powiedziałam co chciałam i jadę. Ale żeby nie ryzykować nie zatrzymuję się pod osiedlowych sklepem po chleb. Wyślę męża jak z pracy wróci.
![]()
Dobrze, że rano zdążyłam się zrelaksować![]()
Ale oczywiście co robię jak wracam? odpalam kompa. wchodzę na ops.pl i ... nie jestem normalna nie
aaa i tu się serdeńko mylisz123456789 pisze:kolejna co nakreca temat. Dajcie spokój świadczenia tego nie wezmą, chyba, że nie macie roboty
hmmm... wysil wyobraźnięheiland pisze:Sipera czekałem, czekałem i nadal czekam na PW z załącznikiem na dowód
z tym dołożeniem to może być rożnie ... mina kierownika jak wspomniałam o podwyżce bezcenna ..Sipera pisze:aaa i tu się serdeńko mylisz123456789 pisze:kolejna co nakreca temat. Dajcie spokój świadczenia tego nie wezmą, chyba, że nie macie robotymy uż wiemy że to dostaniemy. Zarówno wójt jak i kierownik nie omieszkali nas o tym poinformować " oj tam ciągle gadacie że się nie wyrabiacie a jakoś dajecie radę. Ludzie na Was nie skarżą. Znacie temat więc nie ma sensu zatrudniać kogoś z ulicy kto nie ma pojęcia. Lepiej dołożyć swoim. Przecież tam nie będzie żadnej filozofii a z 200 - 300 dodatkowo na miesiąc to już spory zastrzyk gotówki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uważamy temat za zamknięty"
. ale póki co temat trawi ....Sipera pisze:hmmm... wysil wyobraźnięheiland pisze:Sipera czekałem, czekałem i nadal czekam na PW z załącznikiem na dowód-" ty jestes smoczyca! osz w mord...znaczy,oczywiście że jesteś smoczyca! Bo aż promieniujesz subtelnym kobiecym pięknem...