zaświadczenie lekarskie budzi wątpliwość - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 03 lut 2016, 14:34

czy mieliście kiedyś zaświadczenie lekarskie, które budziłoby Waszą wątpliwość, całe zaświadczenie jest wypełnione jednym charakterem pisma łącznie z terminami udzielenia świadczeń zdrowotnych (trzy kolory długopisów), natomiast tylko pozostawanie pod opieką medyczną innym (wygląda jakby było dopisane). Mam inne zaświadczenia od tego lekarza, sprawdzałam na wszystkie jest jeden charakter pisma.
I nie zarzucajcie mi, że się czepiam.
aśka

Napisano: 03 lut 2016, 14:39

czepiasz się :D
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 03 lut 2016, 14:44

pisała pielęgniarka, podpisał lekarz
Jesteś nadgorliwa
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 03 lut 2016, 14:47

a w trakcie liczenia tygodni---długopis się wypisał :D :D :D
~o~

Napisano: 03 lut 2016, 14:52

pożartowaliśmy..... a tak na poważnie, jak faktycznie - rzuca się w oczy ta nieścisłość może spróbuj zadzwonić do przychodni, zapytaj o co chodzi- jak OK-uspokoisz się. Jak fałszywe- wystąp z urzędu do przychodni o potwierdzenie danych w zaświadczeniu.
~o~

Napisano: 03 lut 2016, 15:09

jesli masz watpliwosc, zawsze mozesz wystapic do przychodzi z wnioskiem o udostepenianie danych i sprawdzenie poprawnosci danych z zaswiadczenia, nie mniej jednak lekarz zanim przystawił pieczątkę nie sądze alby zostawił puste miejsce które pozniej ktoś wykorzystał :)
masterm

Napisano: 04 lut 2016, 8:48

też tak myślę, że lekarz nie zostawiłby pustego miejsca do wypełnienia. Ja wystawiając zaświadczenie o wypłaconych świadczeniach, nie zostawię pustego miejsca, żeby osoba sama wpisała sobie kwotę. Jednak dziwna sprawa z tym zaświadczeniem, inne zaświadczenia wystawione przez tego samego lekarza, są wypisane jednym charakterem pisma, na tym tylko tydzień pozostawania pod opieką jest inna (podane od 2 tygodnia). Na zaświadczeniu jest pełno 2 są one napisane ozdobnym charakterem pisma z wywijasami, natomiast tu 2 jest prosta. Nie trzeba grafologa, żeby to stwierdzić. Kobieta bez żadnych dochodów, dziecko urodzone w lipcu, a teraz złożony wniosek, na pytanie dlaczego tak późno składa, powiedziała, że zapomniała złożyć.
aśka

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x