dziwny skład rodziny - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 15 kwie 2016, 9:02

Kobieta ma męża i z nim córkę. ta córka mieszka z ojcem a ta kobieta ma konkubenta i z nim dziecko, przyszli do mnie po 500 i rodzinne na tą córke którą mają z małzeństwa. Ta Pani pobiera w innym osrodku ZR i 500 na dziecko które ma z konkubentem. Jaki skład rodziny?
mok

Napisano: 15 kwie 2016, 9:10

wydaje mi sie ze do składu rodziny wliczam do ZR męża, zonę i córkę pomimo ze zona w innym ośrodku jest wnioskodawca na zr na syna i jest skład rodziny: ta "zona", konkubent i ich dziecko
mok

Napisano: 15 kwie 2016, 9:31

ta pani w innym osrodku nie moze byc wnioskodawca, w ktorego skladzie rodziny nie byloby meza:) to chyba ten kochanek co z nim wychowuje syna zlozyl wniosek i ona jest w skladzie jego rodizny...?
o 500+ i rodzinne na corke z malzenstwa powinien sie ubiegac maz, musi do skladu rodziny podac zone
kb
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 lut 2007, 15:50
Zajmuję się:

Napisano: 15 kwie 2016, 9:45

kb pisze:ta pani w innym osrodku nie moze byc wnioskodawca, w ktorego skladzie rodziny nie byloby meza:) to chyba ten kochanek co z nim wychowuje syna zlozyl wniosek i ona jest w skladzie jego rodizny...?
o 500+ i rodzinne na corke z malzenstwa powinien sie ubiegac maz, musi do skladu rodziny podac zone
Powiedziała że ona wnioskowała w innym osrodku na dziecko konkubenta czyli ona, kochaś i dziecko. Ale to juz nie mój problem :)dziękuję za pomoc :)
mok

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x