co to jest za komunikat ??? wie ktoś ? miał ktoś ? W pliku 'SR53061109082zc31611.xml' brak danych sprawozdania: symbol i wersja formularza, data początku i końca okresu, nadawca sprawozdania.
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
można zrobić ręcznie jak ma się mało rodzin...przy dużej ilosci jest to praktycznie niemozliwe
kwoty spaprało, nie wiem czy statystyki są ok...jak same kwoty wypłacone to jeszcze można cos pokombinowac lae statystyki..nie da su e
sprawdźcie czy dobre pliki wgrałyście, bo u mnie tez tak było i jak zaczęłam sprawdzać, to się okazało, że pliki na zmianę powgrywałam ZDO do ŚR i odwrotnie, teraz jest dobrze