Elin Krantz,,Postępowa'' działaczka zabita i zgwałcona
Elin Krantz,,Postępowa'' działaczka zabita i zgwałcona
Elin Krantz. Zaprawdę, historia jej żywota stanowi przestrogę pierwszej wielkości i mocy dla wszystkich nie mogących się nachwalić multi-kulti,. Nie przeczytacie tej historii w „Gazecie Wyborczej”, „Wikipedia” również milczy, a nawet autor „bloga Biszopa” nie wspomina o tej sprawie. Niemniej jednak jest to prawda.
Pani Elin Krantz, Szwedka, była typową zwolenniczką śniadego prącia, tyle tylko, że nieco ładniejszą. Nie poprzestała jednak na ciupcianiu się z imigrantami – aktywnie wspierała imigrację Azjatów i Afrykanów do swego kraju. Była członkinią fejsbukowej grupy „Lubimy różnorodność”. W końcu, będąc postępową ponad miarę, zagrała w klipie „Mix it up!”, w którym promowała mieszanie ras w Szwecji, a to w ten sposób, że przed kamerą dawała dupy Murzynowi. W trakcie pochędówy pani Krantz śpiewała hymn narodowy Szwecji, albowiem najwyraźniej było jej tak dobrze, że aż śpiewać się chciało.
Pani Elin Kranz została brutalnie zgwałcona i bestialsko zamordowana. Jej straszliwie sponiewierane ciało odnaleziono między skałami w lesie, a obrażenia sugerowały okropną i bolesną śmierć. Morderca użył naturalnej dla się broni, mianowicie pięściaka, i wytłukł z kobiety życie, wielokrotnie zadając ciosy w głowę. Sprawcą okazał się dwudziestotrzyletni, czarny imigrant.
Ciekawe, czy w ostatniej chwili swego życia, patrząc w czarną mordę swego oprawcy, pani Elin Krantz zmieniła zdanie co do imigracji i imigrantów?
https://barttp.blog.onet.pl/2011/05/01/zywot-postepowca/
Pani Elin Krantz, Szwedka, była typową zwolenniczką śniadego prącia, tyle tylko, że nieco ładniejszą. Nie poprzestała jednak na ciupcianiu się z imigrantami – aktywnie wspierała imigrację Azjatów i Afrykanów do swego kraju. Była członkinią fejsbukowej grupy „Lubimy różnorodność”. W końcu, będąc postępową ponad miarę, zagrała w klipie „Mix it up!”, w którym promowała mieszanie ras w Szwecji, a to w ten sposób, że przed kamerą dawała dupy Murzynowi. W trakcie pochędówy pani Krantz śpiewała hymn narodowy Szwecji, albowiem najwyraźniej było jej tak dobrze, że aż śpiewać się chciało.
Pani Elin Kranz została brutalnie zgwałcona i bestialsko zamordowana. Jej straszliwie sponiewierane ciało odnaleziono między skałami w lesie, a obrażenia sugerowały okropną i bolesną śmierć. Morderca użył naturalnej dla się broni, mianowicie pięściaka, i wytłukł z kobiety życie, wielokrotnie zadając ciosy w głowę. Sprawcą okazał się dwudziestotrzyletni, czarny imigrant.
Ciekawe, czy w ostatniej chwili swego życia, patrząc w czarną mordę swego oprawcy, pani Elin Krantz zmieniła zdanie co do imigracji i imigrantów?
https://barttp.blog.onet.pl/2011/05/01/zywot-postepowca/
Re: Elin Krantz,,Postępowa'' działaczka zabita i zgwałcona
Ciąg dalszy budowania murów rozsądku, czy innych murów? Dalszy ciąg straszenia Islamem, odmiennością kulturową, uchodźcami, migrantami?
Uchodzcy i islam sa nam tak potrzebni do szczescia jak Hiv, ebola, trąd, gorączka krwotoczna i ukraińcy...
Jestem przeciwnego zdania....wpływ na to moje zdanie mają bezpośrednie kontakty z osobami odmiennymi kulturowo. Dzięki tym osobom, wyraźniej postrzegam swoją Polskość. Dzięki tym osobom dane mi było poznać egzotyczny dla mnie smak potraw... inne zwyczaje.... zero nienawiści, agresji jest w osobach, które poznałem! Nie każda z tych osób, chce się w 100% zasymilować, i ja to rozumiem, będąc uchodźcą/migrantem w ich kraju, chciałbym być nadal Polakiem. Kwestie multi-kulti znalazły się na świeczniku, media informują o ekstremalnych przypadkach agresywnych zachowań osób odmiennych nam kulturowo/wyznaniowo....wśród tych ludzi nie widzę osób, które znam! Marnie się zapewne teraz czują, słysząc/czytając o tych "złych uchodźcach/migrantach".
Tu masz euro tłuku tolerancję dziczy wobec grobów poległych żołnierzy pod Tobrukiem - w tym polskich !!!!rozum pisze:Ciąg dalszy budowania murów rozsądku, czy innych murów? Dalszy ciąg straszenia Islamem, odmiennością kulturową, uchodźcami, migrantami?
https://www.youtube.com/watch?v=jkyKj7OjbZ8
Witam, mam gorącą prośbę, pomóżcie zebrać pieniądze dla Marty na wózek elektryczny, który będzie jej oknem na świat!
https://zrzutka.pl/wozek-elektryczny-ok ... zarneckiej
Dziękuję
https://zrzutka.pl/wozek-elektryczny-ok ... zarneckiej
Dziękuję

Nas też wywalą z innych krajów. Głównie z UK. Też bywamy imigrantami. Też chcemy mieć prawa na obczyźnie.
Uwaga!
12 września 2015 roku głównymi ulicami Warszawy przejdzie wielka manifestacja, w której opowiemy się przeciw sprowadzaniu do naszego kraju imigrantów.
Takiego rodzaju inicjatywy są koniecznością i trzeba je realizować systematycznie, aby pokazać, że się nie zgadzamy na przyjęcie obcych nam kulturowo i cywilizacyjnie przybyszów.
12 września 2015 roku głównymi ulicami Warszawy przejdzie wielka manifestacja, w której opowiemy się przeciw sprowadzaniu do naszego kraju imigrantów.
Takiego rodzaju inicjatywy są koniecznością i trzeba je realizować systematycznie, aby pokazać, że się nie zgadzamy na przyjęcie obcych nam kulturowo i cywilizacyjnie przybyszów.
czyli marsz nienawiści..-ale wstyd.Wstyd dla Warszawy ..tej,co nazwa mówi " Ta która widziała wojnę.."
Oprócz Elin Krantz,,Postępowa'' działaczka zabita i zgwałcona - HYdE PaRK przeczytaj również:
Sitwa
Głodni Cyganie ?
Też byliśmy uchodźcami
Lek na multikulti
Ja też chcę dodać pytania do referendum!
Komorowski odpowiada Kopaczce
Coraz ciekawiej
Bułgaria kieruje wojsko do ochrony granic przed dziczą
Coraz weselej
Nazwisko mordercy dziewczynki z Kamiennej Góry
Słowacja nie przyjmie muzułmańskich imigrantów.
Obłuda
Włoskie wakacje
Szwecja: Somalijski muzułmanin zgwałcił dziecko. Kara?
Tak Hiszpanie wzbogacają się dzięki napływowi "uchodźców" z
KK chce władzy