Skoro już ścigamy się w dodawaniu pytań do referendów to ja dodam własne:
1. Czy jesteś za opodatkowaniem KK?
2. Czy powinno sie zredukować administrację i liczbę posłów?
3. Czy popierasz in vitro jako metodę leczenia niepłodności?
4. Czy jesteś za likwidacją przywilejów emerytalnych niektórych grup zawodowych (górnictwo, kolej, służby mundurowe). Dotyczy pracowników cywilnych.
A wy jakie pytanka byście dodali? Możliwości jest wiele. Można pytać o śledztwo smoleńskie, imigrantów i wiele innych spraw.
Co z tymi referendami zrobią politycy? Bo przeca wiadomo jak odpowiedzą Polacy. Wątpliwości budzi głównie obniżenie wieku emerytalnego. Będzie tragedia jeśli będziemy pracować krócej i jednocześnie wciąż będziemy się starzeć jako społeczeństwo. Mam nadzieję że w rządzie PiS obok populistów znajdą się również analitycy i eksperci. Ludzie myślący do przodu.
Ja też chcę dodać pytania do referendum!
Re: Ja też chcę dodać pytania do referendum!
pisuary myślą wyłącznie do tyłu - a do czego służą to każdy wie
Ja też chcę dodać kilka pytań:
1. czy jesteś za delegalizacją lewicy,
2. czy jesteś za odebraniem przywilejów i wypłacaniu emerytur jedynie w najniższej możliwej wysokości wszystkim aparatczykom pezetpeowskim, milicjantom, zomowocom, ubekom i ich tajnym współpracownikom, szpiclom i donosicielom,
3. czy jesteś za odebraniem czerwonym złodziejom zagrabionego majątku narodowego,
4. czy jesteś za tym aby dawni komunistyczni aparatczycy i ich rodziny mieli zakaz sprawowania jakichkolwiek funkcji publicznych,
5. czy jesteś za tym aby długi zaciągnięte przez komunistów spłacali wyłącznie oni.
1. czy jesteś za delegalizacją lewicy,
2. czy jesteś za odebraniem przywilejów i wypłacaniu emerytur jedynie w najniższej możliwej wysokości wszystkim aparatczykom pezetpeowskim, milicjantom, zomowocom, ubekom i ich tajnym współpracownikom, szpiclom i donosicielom,
3. czy jesteś za odebraniem czerwonym złodziejom zagrabionego majątku narodowego,
4. czy jesteś za tym aby dawni komunistyczni aparatczycy i ich rodziny mieli zakaz sprawowania jakichkolwiek funkcji publicznych,
5. czy jesteś za tym aby długi zaciągnięte przez komunistów spłacali wyłącznie oni.
Pietrzak: „Niech się już Ewa Kopacz nie ośmiesza. Jeśli chce dopisania jakichś pytań, to niech zbierze pod nimi 2 mln podpisów”
Panie Borusewicz a gdzie pan i wszyscy krytycy Prezydenta Dudy byliście, gdy swoje referendum ogłaszał Komorowski? Dlaczego Senat zarządził eferendum Komorowskiego? Mam nadzieję, że jesienią wielu z was odejdzie w zapomnienie, bo niedobrze robi się od waszego faryzeizmu:
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/bogdan-b ... dal/s7mskc
https://wiadomosci.onet.pl/kraj/bogdan-b ... dal/s7mskc
Oprócz Ja też chcę dodać pytania do referendum! - HYdE PaRK przeczytaj również:
Kolejne łgarstwo
Prof. Paweł Wieczorkiewicz: Finansjera żydowska i zachodnia
A jednak jest bieda
Dlaczego admin nie walczy z rasizmem i ksenofobią na forum?
Sitwa
Głodni Cyganie ?
Też byliśmy uchodźcami
Lek na multikulti
Komorowski odpowiada Kopaczce
Coraz ciekawiej
Bułgaria kieruje wojsko do ochrony granic przed dziczą
Elin Krantz,,Postępowa'' działaczka zabita i zgwałcona
Coraz weselej
Nazwisko mordercy dziewczynki z Kamiennej Góry
Słowacja nie przyjmie muzułmańskich imigrantów.
Obłuda