Elmer dlaczego mój post jest usuwany? - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 07 mar 2017, 14:54

Juz 2 razy zadałem pytanie i za każdym jest usuwane... dlaczego? pytanie takie:
Pani nie miała rodzinnego - przekraczal dochod. Od 25 lutego 17r. udzielony wychowawczy. czyli od marca 17r. przyznaje rodzinne. AALLEE jesli dziecko urodzone 1 marca 2016r. to rok konczy 1 marca 2017r. i tu pytanie czy ten 1000 jednorazowo nalezy sie pani w marcu??
ciekawaciekawostka

Napisano: 07 mar 2017, 14:57

mój tak samo 3 razy się już pytałam
nowa35

Napisano: 07 mar 2017, 14:58

nie wiem, nie ja usuwałem.
Może temat pytania był niewłaściwy, albo nadepnęłaś komuś na odcisk :lol:

odmówiłbym dodatku
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 07 mar 2017, 14:58

Nie Elmer, tylko ja.
A dlaczego Twój post mógł być usunięty? viewtopic.php?f=2&t=207237891
Tam chyba znajdziesz odpowiedź i zamiast tracić czas na jego powielanie mogłaś/eś chwilę poświęcić na to aby był prawidłowo nazwany itp.
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 07 mar 2017, 14:59

heiland pisze:Nie Elmer, tylko ja.
A dlaczego Twój post mógł być usunięty? viewtopic.php?f=2&t=207237891
Tam chyba znajdziesz odpowiedź i zamiast tracić czas na jego powielanie mogłaś/eś chwilę poświęcić na to aby był prawidłowo nazwany itp.
a Ty zamiast tracić czas na usuwanie mógłbyś odpowiedziec......
Gość

Napisano: 07 mar 2017, 15:01

a co złego w tym że się nazywał " czy się nalezy" ?? przeciez o to w sentencji chodziło...
ciekawaciekawostka

Napisano: 07 mar 2017, 15:07

niektórzy sa zbyt zmęczeni czytaniem jednego i tego samego więc usuwają....
z tematu nie wynika co się nalezy i komu ...ale do tego jest opis.

może utworzylibyscie działy do kazdego dodatku, zł za zł , sprawozdan, szo, żadań zwrotu, kpa w ŚR itd.
to od razu by było wiadomo gdzie wejść żeby coś znaleźć....
temat świadczenia rodzinne jest zbyt obszerny żeby zawierał się w jednym dziale
Gość

Napisano: 07 mar 2017, 15:47

Gość pisze:może utworzylibyscie działy do kazdego dodatku, zł za zł , sprawozdan, szo, żadań zwrotu, kpa w ŚR itd.
to od razu by było wiadomo gdzie wejść żeby coś znaleźć....
Uważasz, że w przypadku gdy nie potraficie tematów nazywać odpowiednio to potrafilibyście odnaleźć się w podkategoriach forum? Bo mi się wydaje, że tematy byłyby zakładane losowo gdzie komu pasuje.
Gość pisze:temat świadczenia rodzinne jest zbyt obszerny żeby zawierał się w jednym dziale
Było rozdzielenie na m. in. Św. opiekuńcze itp. ale i tak prawie wszyscy pisali tematy dot św. opiekuńczych w świadczeniach rodzinnych.
ciekawaciekawostka pisze:a co złego w tym że się nazywał " czy się nalezy" ?? przeciez o to w sentencji chodziło...
Ale co się należy? Manna z nieba, pomoc psychologa, becikowe, zasiłek rodzinny? Widzisz, nazywając temat czy się nalezy może chodzić o wszystko! Po to jest nazwa tematu żeby zawrzeć krótko o co chodzi!
Gość pisze:a Ty zamiast tracić czas na usuwanie mógłbyś odpowiedziec......
Szybciej jest usunąć temat (3 kliknięcia LPM) niż odpowiadać i tym samym dawać przyzwolenie na zaśmiecanie forum. Bo dla Twojej wiadomości powiem Ci, że ono też ma ograniczoną maksymalną wielkość!
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 08 mar 2017, 11:01

Ludzie (Goście i Ciekawostki) ale Wy rozumiecie rolę moderacji, administracji i zasady netykiety panujące na forach, czy to wasza pierwsza wizyta w sieci, bo w gminie internet podłączyli w zeszłym tygodniu? Szczerze, to in gremio przyjmuje się zasadę, że decyzja administracji/moda jest finalna i się z nią nie dyskutuje pod groźbą bana. Na tym forum jest wyjątkowo wyrozumiała administracja, ale poważnie - mamy 2017, pora się nauczyć korzystania z komputera.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x