Elmer i inni -pomocy !!! prosze :)

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
+ewa

Elmer i inni -pomocy !!! prosze :)

Post autor: +ewa »

Pani pobiera zr+samotne+ kształ. i reh. na syna, dochod w okresie 2012/2013 wynosił 630 zł na osobe w rodzinie, teraz czyli 2013/2014 dochod 568zł, a orzeczenie o wazne do 30.09.2014r. co z wypłata za październik 2014 ????
+ewa

Re: Elmer i inni -pomocy !!! prosze :)

+ewa pisze:Pani pobiera zr+samotne+ kształ. i reh. na syna, dochod w okresie 2012/2013 wynosił 630 zł na osobe w rodzinie, teraz czyli 2013/2014 dochod 568zł, a orzeczenie o wazne do 30.09.2014r. co z wypłata za październik 2014 ????
dodam ze obecnie Pani jest w trakcie załatwiania orzeczenia
Mirela
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Mirela »

Wstrzymaj wypłatę świadczenia wyślij kobiecie wezwanie do przedłożenia orzeczenia a jak nie to dzień dzisiejszy musisz jej uchylić decyzję
+ewa

ona na 100% nie ma jeszcze tego orzeczenia, a nie jest tak ze za X 2014 jeszcze sie nalezy ??? wiem ze raczej nie ale moze ??
Mirela
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Mirela »

niby dlaczego miałoby się jej należeć jak ma przekroczenie dochodu?
+ewa

nie wiem, a nie jest tak jak z dochodem uzyskanym, ???????? szkoda mi kobity :(
madzix

Post autor: madzix »

a czy ona nie łapie się z przekroczenia o 77 zł ?
madzix

Post autor: madzix »

no dobra już wiem, wtedy tez miała przekroczenie ... :( uchyl dec. i niech złoży wniosek na X i doniesie orzeczenie
+ewa

madzix pisze:no dobra już wiem, wtedy tez miała przekroczenie ... :( uchyl dec. i niech złoży wniosek na X i doniesie orzeczenie

nie rozumiem, jak zlowy wniosek jak bez orzeczia jej przekracza kolejny raz
ODPOWIEDZ