ELMER LUb KRONOS prosze zerknijcie na ten temta - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 09 maja 2014, 13:49

xoxox

Napisano: 09 maja 2014, 14:08

widziałem, w mojej ocenie ZDO przysługuje
viewtopic.php?f=9&t=207149715
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
kronos79
Awatar użytkownika
VIP
Od: 19 lut 2014, 10:39
Zajmuję się:

Napisano: 09 maja 2014, 14:14

dzieki kronos za odpowiedz

potem mialam juz takie przypadki ze albo samo SKO przyznawało SP albo dawało odmowe ale dla tych 5 osob przyznalismy SP pomimo faktu ubiegania sie zony na męża w opraciu o wyroki choc tego ogolnie nie praktykuje bo uwazam ze sa one wydane w indywidualnych sprawach , ale te dotyczyły art. 17

wiec zastanwiałam sie czy skoro wtedy przyznałam to mam kontynuowac swoja mysl i teraz przyzanc ZDO , czy jednak nie i ktos odpowiedział ze nie powinnam przyznac
xoxox

Napisano: 09 maja 2014, 14:41

xoxox pisze:dzieki kronos za odpowiedz

potem mialam juz takie przypadki ze albo samo SKO przyznawało SP albo dawało odmowe ale dla tych 5 osob przyznalismy SP pomimo faktu ubiegania sie zony na męża w opraciu o wyroki choc tego ogolnie nie praktykuje bo uwazam ze sa one wydane w indywidualnych sprawach , ale te dotyczyły art. 17

wiec zastanwiałam sie czy skoro wtedy przyznałam to mam kontynuowac swoja mysl i teraz przyzanc ZDO , czy jednak nie i ktos odpowiedział ze nie powinnam przyznac
Moje kolegium należy do długo myślących i ja odmów dla małżonków przy SP miałem kilkadziesiąt. Kiedy wszystkie co do jednej wróciły mi albo z uchyleniem decyzji i przyznaniem SP, albo z uchyleniem i przekazaniem do ponownego rozpatrzenia z zastrzeżeniem, że pozostawanie w związku małżeńskim nie może stanowić podstawy odmowy przyznania SP zmieniliśmy linię orzeczniczą i przyznajemy SP małżonkom. Wobec tego nie zamierzam robić idioty z siebie, SKO i klienta i ZDO będę przyznawał bez mrugnięcia okiem.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
kronos79
Awatar użytkownika
VIP
Od: 19 lut 2014, 10:39
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x