Pisze wnioski o udost. danych osobowych o potwierdzenie do kiedy się uczyli itp. a oni mnie mają w poważaniu, pisze ponaglenia i nic. Dzwonię i też nic zero odzewu co mogę jeszcze zrobić moja pani prawnik mówi, że nic nie mogę zrobić a mi to nie pasuje.
Macie jakieś pismo lub co robić z takim fantem
Szanuje tych, którzy nigdy nie stają na palcach, by przypodobać się innym. Prawdziwe jezioro nie musi nikogo przekonywać, że jest jeziorem. Robią to bajora.
w zasadzie nic.
no chyba, że wezwiesz na przesłuchanie w charakterze świadka w postępowaniu wyjaśniającym np. dyrektora szkoły
KPA
Art. 50.§ 1. Organ administracji publicznej może wzywać osoby do udziału w podejmowanych czynnościach i do złożenia wyjaśnień lub zeznań osobiście, przez pełnomocnika lub na piśmie, jeżeli jest to niezbędne dla rozstrzygnięcia sprawy lub dla wykonywania czynności urzędowych.
pod karą grzywny oczywiście:
Art. 88. § 1. Kto, będąc obowiązany do osobistego stawienia się (art. 51), mimo prawidłowego wezwania nie stawił się bez uzasadnionej przyczyny jako świadek lub biegły albo bezzasadnie odmówił złożenia zeznania, wydania opinii, okazania przedmiotu oględzin albo udziału w innej czynności urzędowej, może być ukarany przez organ przeprowadzający dowód grzywną do 50 zł, a w razie ponownego niezastosowania się do wezwania - grzywną do 200 zł. Na postanowienie o ukaraniu grzywną służy zażalenie.
chociaż ja bym się na to nie porywał
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
to jakiś inny pomysł strona już mi nie doniesienie zaświadczenia i zapowiedziała ze nie złoży wniosków na nowy okres zasiłkowy a jestem pewna 100% ze nie ukończyła szkoły bo teraz mam zaświadczenie z innej.
Szanuje tych, którzy nigdy nie stają na palcach, by przypodobać się innym. Prawdziwe jezioro nie musi nikogo przekonywać, że jest jeziorem. Robią to bajora.
Jeżeli to jest ważna sprawa, to może zwrócić się do wydziału oświaty danego miasta, oni mają wpływ na całe szkolnictwo na danym terenie. Placówki oświatowe prywatne też nie są same w sobie.