chodzi o dłużnika i jego adres zamieszkania do tej pory listy były dwukrotnie awizowane i był spokój,a teraz list wrócił z adnotacja ze dłuznik "wyprowadził się" Napisłama do komornika o ustalenie adresu zamieszkani opisujac mu sytuację. A komorniik napisał mi ze ten dłużnik mieszka w domu ktory nie ma nr bo był wybudowany nielegalnie (a do tej pory listy byly wysylkane na adres domu ktory jest obok i wracała jako dwukrotnie awizowane) Dodatkowo komorniK napisał ze ze skierował zapytanie do Centrum Personalizacji domukentów celem ustalenia adresu zamledowania (tylko znajac zycie ja tej odpowiedzi nie dostane) a z tego co sie zorientowalam (na gębae)( to on nie jest nigdzie zamledowany co mam teraz z tym ztobic Wysłac mu jeszcze raz wezwanie na wywiad i wpisac w adresie: budynek obok budynku nr......." czy czekac na odp od komornka Pomozcie?
Art. 41. § 1. W toku postępowania strony oraz ich przedstawiciele i pełnomocnicy mają obowiązek zawiadomić organ administracji publicznej o każdej zmianie swojego adresu, w tym adresu elektronicznego. KPA. To klient (dłużnik) ma podać adres, a komornik go odszukać jak się zgubi.
bo ja w FA jesetm nowa i tego co widze nikt ani w zawiadomieniu ani w wezwaniu na wywiad tego art nie wpisywał jedynie na kopercie w ktorej bylo wysylane jest nadruk ze doreczenie przesyłki nastepuje na zasadach okrselonych w ust KPA