Elo co tam? :)

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lestat31
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Elo co tam? :)

Post autor: Lestat31 »

Jak tam życie? Zadowoleni z władzy? Ja uważam że na razie nie jest źle. Pomijając pięty achillesowe czyli trybunał i media jestem w sumie zadowolony. Podwyższenie płacy minimalnej i stawki godzinowej na umowach śmieciowych, walka z korupcją, kontrola komorników, 500+, szczyt NATO, wygaszanie gimnazjów, chęć reformowania UE i jednocześnie pozostania w niej, brak tematu aborcji, patrzenie na łapy sędziom i prokuratorom.
Są oczywiście drobne rysy jak pomysł Antka by przy każdej możliwej okazji przypominać o Smoleńsku ale naiwny Kowalski będzie zadowolony jeśli nie zastanawia się skąd Szydło weźmie na to wszystko hajs.
PiS uczy się na swoich błędach. Na dalszy plan odsunął swojego konika czy wyżej wspomniany Smoleńsk.
Ciekaw jestem co zrobią ze służbą zdrowia i emeryturami. Tutaj łatwo o potknięcie.

A u mnie wszystko OK. Zdrowie jest, pieniądz również, a i samotności coraz mniej :D
Pozdro all.

PS. Jedno się widzę nie zmieniło - Dzibar ;)
Anioł

Re: Elo co tam? :)

Post autor: Anioł »

dobrze jest spotkać po latach kolegę z ławki :). Fajnie, że się odezwałeś.
Awatar użytkownika
Lestat31
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Lestat31 »

Czasu jakoś mniej. Firma się rozwija, nowi ludzie, nowe zadania. Nie zostanę długo. HP troszkę wam przysypia. Gdyby nie dzibar to aktywnych wątków należałoby szukać w archiwum ;)

Coś nowego w pomocy społecznej? Czy "dobra zmiana" dotknie także was?
Anioł

Post autor: Anioł »

Ja się powoli też wyprowadzam..Poza elmerem "nie znam" tu nikogo, choć rzadko bywam.
Zresztą czasu też jakoś mniej i też nowi ludzie i nowe zadania i nowe wyzwania- nareszcie. Powodzenia.
autostopowicz9
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: autostopowicz9 »

A wybory dopiero w 2019...
ODPOWIEDZ