Zabezpieczenia społeczne klikasz a tam nowości i w pdf masz instrukcjęletis pisze:weszłam w to...dalej gdzie?
Zabezpieczenia społeczne klikasz a tam nowości i w pdf masz instrukcjęletis pisze:weszłam w to...dalej gdzie?
miałam na myśli oczywiście nowości POMOSTzxcvbnm pisze:Zabezpieczenia społeczne klikasz a tam nowości i w pdf masz instrukcjęletis pisze:weszłam w to...dalej gdzie?
u mnie na 10 prób weryfikacji ZUS opcja 3 nie otrzymalem żadnej odpowiedzie, o wysokosci emerytury a osoby ją posiadają...jak na razie system to klapajerzozwierz pisze:Cztery próby sprawdzenia wysokości i rodzaju świadczenia ZUS różnych klientów. Jedna próba: brak informacji o składkach, chociaż nie o to pytałem. Druga: brak danych, chociaż wiem, że klient jest świadczeniobiorcą. Trzecia próba: nawet brak raportu, tylko komunikat, że błąd połączenia z serwerem. Czwarta próba: hurra, ładnie wyszła wysokość świadczenia, szkoda, że kompletnie bezużyteczna w naszych postępowaniach, bo brutto bez wyszczególnionych składników.