Emp@tia - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 24 cze 2015, 15:03

letis pisze:weszłam w to...dalej gdzie?
Zabezpieczenia społeczne klikasz a tam nowości i w pdf masz instrukcję
zxcvbnm

Napisano: 24 cze 2015, 15:05

zxcvbnm pisze:
letis pisze:weszłam w to...dalej gdzie?
Zabezpieczenia społeczne klikasz a tam nowości i w pdf masz instrukcję
miałam na myśli oczywiście nowości POMOST
zxcvbnm

Napisano: 24 cze 2015, 17:09

jerzozwierz pisze:Cztery próby sprawdzenia wysokości i rodzaju świadczenia ZUS różnych klientów. Jedna próba: brak informacji o składkach, chociaż nie o to pytałem. Druga: brak danych, chociaż wiem, że klient jest świadczeniobiorcą. Trzecia próba: nawet brak raportu, tylko komunikat, że błąd połączenia z serwerem. Czwarta próba: hurra, ładnie wyszła wysokość świadczenia, szkoda, że kompletnie bezużyteczna w naszych postępowaniach, bo brutto bez wyszczególnionych składników.
u mnie na 10 prób weryfikacji ZUS opcja 3 nie otrzymalem żadnej odpowiedzie, o wysokosci emerytury a osoby ją posiadają...jak na razie system to klapa
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Napisano: 24 cze 2015, 18:13

POMOST tylko odbiera i prezentuje to co otrzymuje z Emp@tii, nie ma wpływu na to co jest mu udostępniane i w jakiej formie. Kiedy tylko otrzymaliśmy informacje od naszych Użytkowników o dyskusyjnej jakości informacji przekazywanych za pośrednictwem Emp@tii z ZUSu, jak również o niejasności komunikatów zwracanych przez Emp@tię, zgłosiliśmy to Wykonawcy Emp@tii. Mamy nadzieję, że jakość działania tych usług udostępnianych przez Emp@tię będzie się poprawiać. Sam system POMOST niestety nie ma wpływu na to co jest mu udostępniane, możemy tylko zgłaszać problemy do Wykonawcy Emp@tii.

Co do linku, który był tu podawany przez jednego z Forumowiczów, to dokładne umiejscowienie dokumentu jest takie https://public.sygnity.pl/zabezpieczenie ... 62015-1143

pozdrawiam
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x