Empatia - czy już się bać ? - Oprogramowanie

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 20 paź 2014, 10:37

Właśnie nadziałem się na taki artykuł i mam wrażenie że koło Empatii zaczyna się robić gorąco...
poczytajcie https://panoptykon.org/wiadomosc/pomoc-c ... omment-888
zastanawiam się, jako ten korzystający w końcu z Empatii, kogo w razie "wypłynięcia" danych oskarżą ? mnie, kierownika, administratora ?? zaczynam mieć obawy przed stosowaniem Empatii. Co o tym sądzicie?
Pracownik (Policji)

Napisano: 21 paź 2014, 7:29

Mam wrażenie, że część zarzutów to wyolbrzymienia, wręcz bierny opór. widzę w pracy te przerażenie po sporej części kobiet, że będzie dodatkowa praca na kompie itd. ;)
Lodołamacz
Praktykant
Od: 20 paź 2014, 8:27
Zajmuję się:

Napisano: 21 paź 2014, 8:04

Tutaj chodzi o reklamę:) ta fundacja chce pokazać jak to broni prawa obywali, a i tak nasze dane...jeszcze większa ilośc jest w wielu rożnych innych systemach
naitsyrk85
Starszy referent
Od: 27 cze 2013, 10:30
Zajmuję się:

Napisano: 22 paź 2014, 8:24

A moim zdaniem ktoś powinien się temu przyjrzeć bliżej. ze spotkań pamiętam, że Empatia miała już działać od grudnia 2013 za chwilę będzie grudzień 2014 i jakoś pełnego uruchomienia nie widać. Już nie raz pisano w gazetach, że Empatia pochłonęła 50 mln złotych i co z tego jest na chwilę obecną - no nic a za takie pieniądze można było wiele innych inwestycji przeprowadzić myślę bardziej potrzebnych w pomocy społecznej.
Alicja nowa

Napisano: 05 lis 2014, 9:04

Tak, a jakich? Pytam poważnie. Problemem w empatii jest - powiedzmy sobie wprost- jest bierny opór pracowników, często zwykła- nazwijmy to wprost- tępota w komputerowej kompetencji.
Lodołamacz
Praktykant
Od: 20 paź 2014, 8:27
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x