wróciła mi decyzja o uznaniu dłużnika za uchylającego z adnotacją adresta wyprowadził się przebywa za areszcie śledczym. Co powinniśmy zrobić dalej. Nadmieniam że nie jesteśmy OWW.
wyprowadzil sie do aresztu sledzczego?;-)
jesli mialas skutecznie doreczone zawiadomienie o wszczeciu postepowania i wiesz w ktorym areszcie dluznik siedzi to wyslij mu te decyzje do aresztu
kb wiem w którym areszcie siedzi, tylko pytanie czy mu tę dec. tam wysłać skoro nie jestem organem właściwwym dłużnika. Nadmieniam że przed wydaniem dec. tej w sparwei uznania zostało wszczęte postępowanie i było one awizowane.
moim skromnym zdaniem dluznik nie zmienil miejsca zamieszkania:) jrego miejscem zamieszkania nadal jest to miejsce,w ktorym zamieszkiwal przed osadzeniem,wiec OWD zostaje ten sam tyle,ze jak dluznik siedzi to nie moze prowadzic dzialan...no ale zaczelas je prowadzic zanim poszedl siedziec,wiec teraz jak juz decyzje wydalas i wiesz,ze dluznik jest w AAS to uwazam,ze za bardzo nic innego z ta decyzja nie mzoesz zrobic jak tylko mu ja doreczyc do aresztu..jego sprawa czy sie odwola - jesli sie odwola to pewnie te decyzje uchyla