Film Wajdy o Lechu Wałęsie
Re: Film Wajdy o Lechu Wałęsie
jaki rozmówca takie pierwsze litery pojęcia \"Polska\" w wykonaniu perkoza
Brak szacunku widać w wiekszosci postów perkoza
Brak szacunku widać w wiekszosci postów perkoza
ukaszku, staram się pisać ortograficznie i gramatycznie, choć różnie to wychodzi. do wielkości liter, pisząc cokolwiek w necie, nie przykładam jednak zbytecznej moim zdaniem uwagi i nie jest to przejawem szacunku czy jego braku dla kogo- lub czegokolwiek, a nieistotnym szczegółem. jak już się nie masz czego czepić, to może zajmij się czymś pożytecznym.
No proszę
dla takiego perkoza Polska pisana przez małe \"p\" (nie ma znaczenia czy z rozpędu czy z głupoty) to nic wielkiego, a nawet precyzyjnie rzecz ujmując i cytując jest to \"nieistotny szczegół\". Ciekawe co dla Ciebie jest istotne? Prawda nie, Polska nie, szacunek nie... Czy ty w ogóle masz jakieś wartości, którym hołdujesz i zasady wg których żyjesz, czy jak małe dziecko puszczony jesteś na żywioł i nie panujesz nad procesem myślenia i wyrażaniem emocji, uczuć.
dla takiego perkoza Polska pisana przez małe \"p\" (nie ma znaczenia czy z rozpędu czy z głupoty) to nic wielkiego, a nawet precyzyjnie rzecz ujmując i cytując jest to \"nieistotny szczegół\". Ciekawe co dla Ciebie jest istotne? Prawda nie, Polska nie, szacunek nie... Czy ty w ogóle masz jakieś wartości, którym hołdujesz i zasady wg których żyjesz, czy jak małe dziecko puszczony jesteś na żywioł i nie panujesz nad procesem myślenia i wyrażaniem emocji, uczuć.
kolejny przykład, że myślący inaczej niż ty może być tylko twoim wrogiem.
jesteś ograniczonym mentalnie moherowym ulepkiem patetycznych bzdur.
jesteś ograniczonym mentalnie moherowym ulepkiem patetycznych bzdur.
A SKĄD TY ZNASZ TAK DOBRZE TE WSZYSTKIE PATOLOGICZNE STANY?
miałam ci łukaszku dać spokój ale widzę że nie tylko ja tak ciebie odbieram.
perkoz daj na spox oni są jak tłuste i nieprzemakalne kaczki, gorsze od poprzedników - to ojcodyrektorowe betony!
perkoz daj na spox oni są jak tłuste i nieprzemakalne kaczki, gorsze od poprzedników - to ojcodyrektorowe betony!
Miło mi \"a\" że nie wszyscy są tacy jak TY!
KOSZMARNY jest Twój świat.
pozdrawiam
Tolerancja
KOSZMARNY jest Twój świat.
pozdrawiam
Tolerancja
Oprócz Film Wajdy o Lechu Wałęsie - HYdE PaRK przeczytaj również:
a co tam, w końcu to syn premiera, a nie \"byle kto\".
SZOPKA NOWOROCZNA A.D. 2010
Weź do ręki opłatek ze stołu
Poszukiwani
Spisek
pomoc finansowa lub porzyczka
KRZYŻE NA ŚCIANACH, KOLĘDA, OPŁATEK
Wybory Prezydenckie na Białorusi
Prezent Dziadka Mroza
Zgoda \"buduje\" wyrzutnie rakiet
Prezydent ułaskawił
POMOC FINANSOWA NA HIPOTEKĘ
to już koniec