FireBird 2.1.3 - Problemy techniczne z oprogramowaniem

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 25 sie 2010, 12:01

Otrzymałem informację od Infora że ich produkt nie pracuje na wersji FireBirda 2.1.3 ze względu na błędyjakie posiada, tyle że nie mogę uzyskać od nich informacji o jakie błedy chodzi i necie też żadnych takich informacji nie ma czy może ktoś też ma podobny problem. Pytanie moje jest spowodowane tym że na jednym serwerze mam dwa produkty INFOR i Sygnity tele że Sygnity bazuje na najnowszej wersji FireBirda a Infor twierdzi że ma błędy
~OPS

Napisano: 07 wrz 2010, 15:43

a próbowałeś /próbowałaś?
Pewnie napewno nie.

cóż mogę rzec, bynajmniej amazis i nemezis u mnie działa na fb2.1.3. Nie ma żadnych problemów
Co więcej, nie widać też różnicy w prędkości pracy, więc zmiana nie przyniosła nic.
~em

Napisano: 15 wrz 2010, 9:48

bez problemu działa zgadam się z przedmówcą
~yoyo

Napisano: 15 wrz 2010, 19:36

to czemu firma daje taką odpowiedź
~OPS

Napisano: 22 wrz 2010, 14:02

Ja mam uruchomiony program na FireBirdzie 2.1.3 i działa mi bez problemu
~ada

Napisano: 17 paź 2010, 17:17

Bo firma woli zając się tym, żeby program przy sprawdzonej wersji bazy funkcjonował prawidłowo - dążenie do doskonałości niestety nie idzie w parze z testowaniem nowego silnika bazy.

Więc w sumie proste pytanie, wolałbyś/wolałabyś mieć program , który stoi w miejscu, ale na pewno działa na bazie 2.1.3 ( a może i 2.5 - która została wydana 4 września br.), czy program, który dobrze wszystko wykonuje.

A właśnie, czemu mowa o 2.1.3, już wydana wersja 2.5, załóżmy nowy temat :)

~em

Napisano: 17 paź 2010, 21:32

No tak ale sprawdzona wersja jest 2.1.3 i nie wiem dlaczego Infor twierdzi że nie zaleca na niej pracy
~ops

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem