funduszalimentacyjny - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 3 z 3    [ Posty: 28 ]

Napisano: 23 lip 2009, 10:08

to po co na mnie naskoczyłaś?
nowa
Starszy referent
Od: 10 lis 2006, 12:31
Zajmuję się:

Napisano: 24 lip 2009, 13:02

Katarzyno a byłas już w poradni psychologiczno-psychiatrycznej ?
~masakra

Napisano: 25 lip 2009, 22:23

masakra:nie ma czegoś takiego jak poradnia psychologiczno-psychiatryczna,nieuku!!!Jest poradnia psychologiczno-pedagogiczna.I nie widzę w mojej wypowiedzi nic głupiego.Ale jak ktoś jest tempy no to wiadomo,że nic z tego nie zrozumie.
~katarzyna

Napisano: 25 lip 2009, 23:24

zapewne nikt nie twierdzi, że twoje wypowiedzi są głupie, sens jest trafny, ale ton wypowiedzi ciut przesadzony.
~XYZ

Napisano: 28 lip 2009, 19:14

OJ, unisoła nam się Katarzyna, szkoda tylko, ze wytyka bnlędy językowe innym (o pradni) a na swoje nie zwraca uwagi!!!!! Katarzyno - nie tempy a tępy
~xxx

Napisano: 25 lut 2010, 2:52

Wypraszam sobie, znam kobietę o nazwisku \"Katarzyna Pogódź\" :)
~Mario

Napisano: 05 mar 2010, 20:05

Katarzyna może i bałaganu nie ma, ale normalna to też nie jest:)
~...:)

Napisano: 08 mar 2010, 21:29

mam pytanie, znaie się zapewne jak ten fundusz działa , bo ja nie mogę pojąć .otóż jestem rencistą ,moje dziec są chore ale jestem po rozwodzie. Nigdy się nie uchylałem z płaceniem alimentów. Sąd zdecydował, że mam płacić 360 zł na dziecko , a mam ich dwójkę czyli 720,00, powiedzcie mi tylko jak to jest możliwe , bo ja tyle mam renty > co dalej . Z renty Zus mi ściąga 320,00 a co z resztą ? .Dlaczego tak sąd zadecydował , skoro mam takie niskie dochody , a komornik z czego będzie mi ściągał ? Powiedzcie jak działa ten fundusz ?Czy żona dostacie brakujące pieniądze?
~janek

Strona 3 z 3    [ Posty: 28 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x