GCP Instytut Wiedzy Prawno - Ekonomicznej w Krakowie - Księgowość

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 15 lip 2014, 14:21

Czy ktoś miał przyjemność współpracować z tą firmą?
Mona1

Napisano: 15 lip 2014, 14:38

Mam na myśli współpracę w zakresie " niechcianego zamówienia " i obciążenie za nie fakturą.
Mona1

Napisano: 15 lip 2014, 23:09

Wcześniej był obszerny temat chyba pt. "Oszukani przez GCP". Nie wiem w której tematyce tego forum został umieszczony bo ja czytałam dawniej jak była poprzednia szata graficzna tego forum. Ja też zostałam przez nich oszukana, około roku temu. Wtedy to była Biblioteka Prawa Pracy. Ostatnio dzwoniła do mnie Pani -przedstawiła się że dzwoni w nowego portalu wchodzącego na rynek, chyba pod nazwą Prawo.pl, a ja po poprzedniej nauczce zapytałam o nazwę i miejscowość i jak dowiedziałam się że to jest
GCP z Krakowa to nawytykałam jej że oszukują ludzi, a ona bez słowa się rozłączyła. Teraz już na nic nie zgadzam się przez telefon, na żadne okresy próbne bo nie wiadomo gdzie będzie haczyk. Pozdrawiam.
ks.

Napisano: 15 lip 2014, 23:25

Bardzo czujnym należy być, korzystając z oferty tej firmy. Kilka wątków na ten temat pojawiło się już na forum ops.pl
Andrzej

Napisano: 16 lip 2014, 7:44

dzięki kochani, poszukam na forum.
Mona1

Napisano: 16 lip 2014, 22:07

Informacja nt.GCP jest w temacie KADRY (dziś jest na pierwszej stronie)
ks.

Napisano: 17 lip 2014, 12:35

U nas też kierownik walczy z nimi od 2011 roku. Rezygnacja została dokonana w terminie a i tak twierdzili, że jej nie mają. Też grozili sądem i rzucali słuchawką. Na razie wezwania do sądu nie ma
AnkaI

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x