Wredniocha ty to masz problemy.... spam jest wszędzie i wszędzie będzie, spam-boty są coraz bardziej inteligentne, a poza tym, coraz częściej zatrudnia się ludzi do spamu i linkowania na różnych forach, zatem nic nie pomoże jeśli komuś zależy na umieszczeniu swoich "chorych reklam" na portalach, jedynie moderator/administrator siedzący na portalu non stop jest wstanie na bieżąco usuwać, a wybacz nikt za free nie będzie siedzieć i usuwać spam bo tobie przeszkadza... weź coś na uspokojenie bo ci piakwa wysiądzie albo nie wchodź na portal
tak........ja ja wchodziłam na portal to ty na chleb mówiłeś beb. Nim portal zmienił oprawę o formę to tego nie było. Mówią że ja jestem agresywna ale twoje wywody świadczą i jakieś niebywałej frustracji. Co kto może i jak zarządzać portalem to mnie pouczaj bo doma mam takiego fachowca jakich mało a to ,że za friko nie będzie robił to może on zrezygnuje. Po co były te zmiany???
Spam już dawno usunięty. A teraz małe tzw. ogłoszenie parafialne:
Spam usuwam minimalnie przez 6 dni w tygodniu po kilka razy dziennie (około 3/4) co daje nam sumę ponad 20 usuwań w tygodniu.
Nie zawsze jestem w pracy, zdarzają się wyjazdy, szkolenia, urlopy, problemy rodzinne i inne sprawy więc może się zdarzyć dzień opóźnienia.
Robię to w ramach własnych, nie dostaję za to pieniędzy, nie jestem z PISu ani PO czy innych opcji
Tzn. tylko i wyłącznie z chęci pomagania w utrzymaniu forum poświęcając na to prywatny czas.
P.S. mało kto zauważa ale naprawdę sporo tego spamu jest ale kasuję go w dzień na bieżąco... więc dziękuję Wredniocha za wyrozumiałość