Gdzie jest Emilka
Gdzie jest Emilka
Czy kto z was widział ostatnio niejaką Emilkę? Bardzo niepokoję się o tę super wyedukowaną personę!
Re: Gdzie jest Emilka
Zniknął też Adam/Ares30 i Junior i kilku innych dyżurnych. A forum jakoś istnieje i ma się dobrze.
Ares się odzywa...Emilka milczy, pojawiła się tu jakiś czas temu, na chwilę, w nowym, anielskim wcieleniu. Ostatnia Jej aktywność dotyczyła kwestii uchodźców, imigrantów w Europie, Polsce... podobnie jak mnie, dowołały Ją makabryczne oraz dyskryminujące wpisy na ten temat. Jest też możliwe, że znalazła sobie fajniejsze forum.
Może się leczą a może się wstydzą za Polskę tak jak ich guru Szechter. 

No i patrzcie mili państwo. Mordor wycofał swoich siepaczy. Pozostawili jedynie pożytecznych idiotów, którzy już jednak pozostali tylko idiotami, bo na cóż są teraz potrzebni przegranym?
Emilka najwyraźniej miała tu do wykonania zadanie ale jej misja zakończyła się totalną klapą.
Emilka najwyraźniej miała tu do wykonania zadanie ale jej misja zakończyła się totalną klapą.
właśnie skończyłam czytać...w temacie " Migracje we współczesnym świecie" , ciekawe, polecam. To tak na małym marginesie.angoc pisze:Ares się odzywa...Emilka milczy, pojawiła się tu jakiś czas temu, na chwilę, w nowym, anielskim wcieleniu. Ostatnia Jej aktywność dotyczyła kwestii uchodźców, imigrantów w Europie, Polsce... podobnie jak mnie, dowołały Ją makabryczne oraz dyskryminujące wpisy na ten temat. Jest też możliwe, że znalazła sobie fajniejsze forum.
Z refleksją angoc..do Pana, no fajne ma pan to forum, fajne

Bardzo sobie cenię Pana cierpliwość, zaangażowanie w ten '"żywy produkt". Ale to fajni ludzie.Warto.Poważnie.
Oprócz Gdzie jest Emilka - HYdE PaRK przeczytaj również:
Tysiące na naukę kłamania
Demaskacja Żakowskiego
Cicha wojna w Niemczech.
Pruszków -sesji Rady Miasta 27.X.2015
Imigranci z Afryki zgwałcili 14-letnią dziewczynę.
Niszczenie dowodów
Znalezione w telefonach imigrantów na Węgrzech !
Dlaczego to ukrywają
Austria wybuduje płot na granicy ze Słowenią
I wszystko jasne
Czas na Polskę
Kłamaczka znowu w akcji
Czesi znaleźli sposób na imigrantów – opłaty za pobyt
BRUTALNA PRAWDA: szokujące zachowanie imigrantów w Niemczech
Miasteczko Ellwangen: kiedyś malownicze, dziś ponure
Chwila szczerości "misia"