Gdzie jest Emilka

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
zmartwiona

Gdzie jest Emilka

Post autor: zmartwiona »

Czy kto z was widział ostatnio niejaką Emilkę? Bardzo niepokoję się o tę super wyedukowaną personę!
................

Re: Gdzie jest Emilka

Post autor: ................ »

na leczeniu?????????????????
malinaa

Post autor: malinaa »

PO odwołała swoich hejterów :lol:
fakt

Post autor: fakt »

Zniknął też Adam/Ares30 i Junior i kilku innych dyżurnych. A forum jakoś istnieje i ma się dobrze.
angoc

Post autor: angoc »

Ares się odzywa...Emilka milczy, pojawiła się tu jakiś czas temu, na chwilę, w nowym, anielskim wcieleniu. Ostatnia Jej aktywność dotyczyła kwestii uchodźców, imigrantów w Europie, Polsce... podobnie jak mnie, dowołały Ją makabryczne oraz dyskryminujące wpisy na ten temat. Jest też możliwe, że znalazła sobie fajniejsze forum.
Gość

Post autor: Gość »

Może się leczą a może się wstydzą za Polskę tak jak ich guru Szechter. :D
zamartwiony

Post autor: zamartwiony »

No i patrzcie mili państwo. Mordor wycofał swoich siepaczy. Pozostawili jedynie pożytecznych idiotów, którzy już jednak pozostali tylko idiotami, bo na cóż są teraz potrzebni przegranym?
Emilka najwyraźniej miała tu do wykonania zadanie ale jej misja zakończyła się totalną klapą.
panga

Post autor: panga »

Ja wiem gdzie jest Emilka. Emilka jest w żałobie! :lol:
Emilka.

Post autor: Emilka. »

angoc pisze:Ares się odzywa...Emilka milczy, pojawiła się tu jakiś czas temu, na chwilę, w nowym, anielskim wcieleniu. Ostatnia Jej aktywność dotyczyła kwestii uchodźców, imigrantów w Europie, Polsce... podobnie jak mnie, dowołały Ją makabryczne oraz dyskryminujące wpisy na ten temat. Jest też możliwe, że znalazła sobie fajniejsze forum.
właśnie skończyłam czytać...w temacie " Migracje we współczesnym świecie" , ciekawe, polecam. To tak na małym marginesie.
Z refleksją angoc..do Pana, no fajne ma pan to forum, fajne ;) te ich teorie , misje, domysły..i jak tęsknią. Zaprzeczą myśli Pan? :)
Bardzo sobie cenię Pana cierpliwość, zaangażowanie w ten '"żywy produkt". Ale to fajni ludzie.Warto.Poważnie.
Ares30

Post autor: Ares30 »

Karierę robimy w przeciwieństwie do was.
Życie jest piękne.
ODPOWIEDZ