Kłamaczka znowu w akcji:
"Będzie się działo w Platformie Obywatelskiej. Chęć rozliczenia Ewy Kopacz ma wielu polityków tej partii. Hanna Gronkiewicz-Waltz zaciekle broniła szefowej rządu atakując tym samym Radosława Sikorskiego. Dodatkowo, jak dowiedziały się kulisy24.com, w PO szykuje się gigantyczna awantura. Kopacz miała w mediach powiedzieć zupełnie co innego, niż ustalono z zarządem partii. ..."
Ja tam nawet teraz kibicuję Kłamaczce i trzymam kciuki żeby utrzymała stołek szefa PO. Przecież tak dużo zostało jeszcze do zrobienia. Jeszcze PO jest w Sejmie. Ewa dasz radę.
Kłamaczka znowu w akcji
Re: Kłamaczka znowu w akcji
"... - Bardzo niepokoi mnie ewidentna niechęć Ewy Kopacz do przeprowadzenia wyborów na szefa PO. Mamy sytuację, w której jedyna osoba we władzach PO, która nie ma mandatu, jest przewodniczącą, ale musieliśmy taką decyzję podjąć rok temu, jak odchodził Donald Tusk – skomentował Rostowski.
Dodaje, że wczoraj na zarządzie PO premier chciała, aby wybory zaczęły się od kół, powiatów, regionów i na końcu byłyby wybory przewodniczącego partii. - Bardzo mnie to zdziwiło. Zarząd podjął decyzję, że to rada krajowa zdecyduje, jaki będzie kalendarz. Wybranego przewodniczącego PO nie ma i to musimy naprawić. Musimy zacząć od góry, a nie od dołu – powiedział były wicepremier. ..."
Ha, ha, ha, jak Kłamaczka tak traktowała opozycję to było dobrze. Teraz sami doświadczą na sobie tej dobroci.
Dodaje, że wczoraj na zarządzie PO premier chciała, aby wybory zaczęły się od kół, powiatów, regionów i na końcu byłyby wybory przewodniczącego partii. - Bardzo mnie to zdziwiło. Zarząd podjął decyzję, że to rada krajowa zdecyduje, jaki będzie kalendarz. Wybranego przewodniczącego PO nie ma i to musimy naprawić. Musimy zacząć od góry, a nie od dołu – powiedział były wicepremier. ..."
Ha, ha, ha, jak Kłamaczka tak traktowała opozycję to było dobrze. Teraz sami doświadczą na sobie tej dobroci.
No cóż, żałosny jest los takich, jak ten co przedstawia się "do pow. gamonia". Jedyne co mu pozostało to plucie, dość uwłaczające zajęcie no ale niektórych tylko na tyle stać.
8 letnia nauka pisiorowego opluwania wszystkiego co nie pisiorowe nie poszła w las - dobre pisiorowe wzorce opluwaczy miałam 

-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ale PO co w ogóle dyskutować co tam się dzieje w PO i tracić energię, było, minęło i nie wroci.
Niech sobie dyskutują
Ich sprawa
Jak nie damy się wkręcić w manipulacje - zwłaszcza typu loginy sugerujące to Filomatów i Filaretów zaszczycimy świeczką 1.XI i POzostawimy samym sobie
w spokoju niech odPOczywają
Niech sobie dyskutują
Ich sprawa
Jak nie damy się wkręcić w manipulacje - zwłaszcza typu loginy sugerujące to Filomatów i Filaretów zaszczycimy świeczką 1.XI i POzostawimy samym sobie
w spokoju niech odPOczywają
Dzidka
Oprócz Kłamaczka znowu w akcji - HYdE PaRK przeczytaj również:
Imigranci z Afryki zgwałcili 14-letnią dziewczynę.
Niszczenie dowodów
Znalezione w telefonach imigrantów na Węgrzech !
Dlaczego to ukrywają
Gdzie jest Emilka
Austria wybuduje płot na granicy ze Słowenią
I wszystko jasne
Czas na Polskę
Czesi znaleźli sposób na imigrantów – opłaty za pobyt
BRUTALNA PRAWDA: szokujące zachowanie imigrantów w Niemczech
Miasteczko Ellwangen: kiedyś malownicze, dziś ponure
Chwila szczerości "misia"
Senator Ryszard Majer
Nowy Senat RP
Mała dyktatura ogłasza konkurs na nowego wroga