Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
ODPOWIEDZ
asdasda

Re: Gender

Post autor: asdasda »

ciekawy jaki trzeba mieć iloraz inteligencji by twierdzić, że KK zaleca bicie żony
antychrześcijanin

Post autor: antychrześcijanin »

Obrazek
ffasdfas

Post autor: ffasdfas »

prymitywna agitka nie mająca nic wspólnego z wiedzą.
Proponowałbym trochę nauki
Ares

Post autor: Ares »

Księża w trosce o rodzinę zapraszają dzieci do zakrystii, zamykają drzwi od środka i metodą palpacyjną uczą je biologii z podstawami anatomii.
chrześcijanin

Post autor: chrześcijanin »

Wiemy, wiemy mądrości biblijne wraz z rozwojem nauki nabywają jedynie statusu alegorii. Przecież już wszyscy wiemy że Ziemia jest okrągła a KK od zawsze stał na takim stanowisku...
sdfsgfsd

Post autor: sdfsgfsd »

rzadko spotyka się w jednym miejscu tyle osób, które się cieszą i chwalą, że mają niską wiedzą.
Słyszałem, że to idzie w parze, ale teraz mam na to dowód
Ares

Kiedyś za patrzenie w gwiazdy i twierdzenie że ziemia jest geoidą KK palił na stosach i torturował.
Księgą ocalenia była tylko biblia.
Obejrzyjcie sobie filmy Agora, Czarna śmierć, Imię róży, Medicus.

Kościołowi brakuje inkwizycji. Było by komu dusze ogniem oczyszczać. Po kilku latach po "tej ziemi" chodziłby tylko Michalik, Dziwisz, Terlikowski i Pawłowicz.
chrześcijaninie

Post autor: chrześcijaninie »

STARY TESTAMENT
Księga Liczb
27 Gdy oślica ujrzała znowu anioła Pana, położyła się pod Balaamem. Rozgniewał się więc Balaam bardzo i zaczął okładać oślicę kijem. 28 Wówczas otworzył Pan usta oślicy3, i rzekła do Balaama: «Cóż ci uczyniłam, żeś mnie zbił już trzy razy?» 29 Balaam odpowiedział oślicy: «Dlatego żeś sobie drwiła ze mnie. Gdybym tak miał miecz w ręku, już bym cię zabił!» 30 Oślica jednak rzekła do Balaama: «Czyż nie jestem twoją oślicą, na której jeździsz, odkąd jesteś, aż po dzień dzisiejszy? Czyż miałam zwyczaj czynić ci coś podobnego?» Odpowiedział: «Nie!»

Mądrości biblijne czyli jak to jeden taki pogadał sobie z osiołkiem.
chrześcijanin

Post autor: chrześcijanin »

"Księża w trosce o rodzinę zapraszają dzieci do zakrystii, zamykają drzwi od środka i metodą palpacyjną uczą je biologii z podstawami anatomii."
Ależ skąd!! Znowu błyszczysz niską wiedzą. Toż to dzieci zamykają biednych księży dobrodziei i molestują w tych zakrystiach, co Ty Ares nie słyszałeś o rozseksualizowanych bachorach sprowadzających świętojebliwych księży katolickich na złe drogi? WSTYD, WSTYD co za brak wiedzy!!!
Ares

Doda miała rację. Te pierdoły pisali brodacze napruci ziołami i winem.
Jeżeli ktoś słyszy gadające zwierzęta albo wierzy komuś to twierdzi że słyszy to trzeźwy byc nie może.
ODPOWIEDZ