Tak lewica walczy z pedofilią:
Guru lewicy Daniel Cohn-Bendit ujawnia w „Wyborczej”, że nie napisze nowej autobiografii. Bo nie przepracował pewnych wątków…
"... W 1972 roku złożyłem podanie o pracę w alternatywnym przedszkolu we Frankfurcie nad Menem. Pracowałem tam ponad 2 lata. Mój ciągły flirt z dziećmi szybko przyjął charakter erotyczny. Te małe pięcioletnie dziewczynki już wiedziały jak mnie podrywać. Kilka razy zdarzyło się, że dzieci rozpięły mi rozporek i zaczęły mnie głaskać. Ich życzenie było dla mnie problematyczne. Jednak często mimo wszystko i ja je głaskałem… ..."
Cały tekst:
https://wpolityce.pl/polityka/156274-gur ... ych-watkow
Czy można mieć jeszcze wątpliwości, że lewica dąży m.in. poprzez rewolucję gender do legalizacji pedofilii?
Guru lewicy Daniel Cohn-Bendit ujawnia w „Wyborczej”, że nie napisze nowej autobiografii. Bo nie przepracował pewnych wątków…
"... W 1972 roku złożyłem podanie o pracę w alternatywnym przedszkolu we Frankfurcie nad Menem. Pracowałem tam ponad 2 lata. Mój ciągły flirt z dziećmi szybko przyjął charakter erotyczny. Te małe pięcioletnie dziewczynki już wiedziały jak mnie podrywać. Kilka razy zdarzyło się, że dzieci rozpięły mi rozporek i zaczęły mnie głaskać. Ich życzenie było dla mnie problematyczne. Jednak często mimo wszystko i ja je głaskałem… ..."
Cały tekst:
https://wpolityce.pl/polityka/156274-gur ... ych-watkow
Czy można mieć jeszcze wątpliwości, że lewica dąży m.in. poprzez rewolucję gender do legalizacji pedofilii?
Re: Gender
Pojeby są wszędzie. To nie zależy od sił politycznych.
Znam fajnych prawiczków. Nie warto szufladkować i generalizować.
Znam fajnych prawiczków. Nie warto szufladkować i generalizować.
Otóż całkowicie błędna konkluzja. Program KK nastawiony jest na moralność, etykę, godność człowieka. I tutaj rzeczywiście można mówić, że "coś się zdarza".
W pierwszym przypadku jest to rzeczywiście kwestia odstępstwa od wyznawanych zasad, w drugim nie można mówić o incydentalności, gdy programowo dąży się do legalizacji pedofilii i rozwiązłości seksualnej.
W pierwszym przypadku jest to rzeczywiście kwestia odstępstwa od wyznawanych zasad, w drugim nie można mówić o incydentalności, gdy programowo dąży się do legalizacji pedofilii i rozwiązłości seksualnej.
Moralność i etyka w KK?
Hahahaahahahahahahah!!!
Ks. Gil się zaśmiał w więzieniu;)
Hahahaahahahahahahah!!!
Ks. Gil się zaśmiał w więzieniu;)
A Cohn-Bendit, Polański i ich pozostali ideologiczni bracia nadal na wolności! Podobnie żaden polski komunistyczny zbrodniarz nie został skazany. To jest ta różnica.
Oto wzorce Aresa:
"... Czy wiecie, jak mała dziewczynka w wieku pięciu i pół roku zaczyna was rozbierać to fantastyczne… To fantastyczne, bo to jest gra, to jest gra…absolutnie erotyczna, maniakalna ..."
Zrób porządek w swojej formacji. Wyjmij belkę ze swojego oka zanim zabierzesz się za drzazgę w cudzym.
"... Czy wiecie, jak mała dziewczynka w wieku pięciu i pół roku zaczyna was rozbierać to fantastyczne… To fantastyczne, bo to jest gra, to jest gra…absolutnie erotyczna, maniakalna ..."
Zrób porządek w swojej formacji. Wyjmij belkę ze swojego oka zanim zabierzesz się za drzazgę w cudzym.
https://www.fronda.pl/a/terlikowska-karm ... 50465.html
Haahahahahahaha!!!
Pojechali jak aktorzy grający w Golgocie picnic:)
Nie brać tego dosłownie.
Haahahahahahaha!!!
Pojechali jak aktorzy grający w Golgocie picnic:)
Nie brać tego dosłownie.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: ps
- Kontakt:
Jak widze temat Gender to gorąco mi się robi
Jest taka piosenka od twórców "Łydka Grubasa" możecie sobie sprawdzić

Jest taka piosenka od twórców "Łydka Grubasa" możecie sobie sprawdzić

Polska umiera!
zakazany owoc
STAN WOJENNY 1981 ROK