generowanie list z DE w sygnity - Dodatki mieszkaniowe

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 30 sty 2014, 15:18

Mam pytanko, czy nie macie problemu z generowaniem list? bo u mnie nie pobiera na wypłatę decyzji utworzonych ręcznie. Zrobiłam tak ponieważ był komunikat, że osoba nie ma DM i robił mi odmowną więc zrobiłam ręcznie ale nic z tego, na listę ich nie pobiera, dlaczego?
~Julia

Napisano: 30 sty 2014, 15:23

a masz szablon wydruku zrobiony?
~gaja

Napisano: 30 sty 2014, 15:28

tak, listę mi wygenerował, tylko problem z tymi ręcznie utworzonymi decyzjami, tych tylko nie pobrał do wypłaty i jak robię uzupełnij listę, nikogo nie ma do uzupełnienia.
~Julia

Napisano: 30 sty 2014, 15:36

musisz mieć coś nie tak w decyzjach, może nie zatwierdzone, a jeśli nie to, to cofnij i jeszcze raz spróbuj zrobić te decyzje, nie miałam takich problemów, przyznawałam osobom, które mają dodatek DM do stycznia, potem robiłam decyzję na DM od lutego do lipca i zaraz następną robiłam na DE od stycznia do lutego, na 7 miesięcy , tworzyłam automatycznie bez żadnych problemów. Spróbuj jeszcze raz te decyzje zrobić, jeśli nie masz ich dużo.
~gaja

Napisano: 30 sty 2014, 15:39

A może te ręcznie robione mają inny sposób wypłaty, przecież są na konto i są do wypłaty w gotówce. Posprawdzaj sobie jeszcze.
~gaja

Napisano: 30 sty 2014, 15:40

ok. dzięki już próbowałam ale nic z tego, zgłosiłam problem do sygnity może coś wymyślą, pozdrawiam.
~Julia

Napisano: 30 sty 2014, 17:27

był problem z tym w oprogramowaniu, dziś wyzła poprawka dpp004 któa to naprawia
~@@@

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem