godziny poza pensum pracowników z karty

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~bella

Re: godziny poza pensum pracowników z karty

Post autor: ~bella »

A mnie płacą za samą gotowość przyjścia do pracy, nawet nie muszę myśleć o wychowankach, a co dopiero odpowiadać na \"dzień dobry\" czy jakieś pytania ;)
A tak poważnie- zebrania, , zespoły często przypadają w moich godzinach pracy, a jeśli nie-to w ramach czterdziestu.Szkolenie, dokształcanie z wolnego dnia.Jeśli przedłuży się wyjazd do specjalisty, sądu, trzeba odebrać dziecko ze szkoly itp-w ramach czterdziestu.
~Iga

Post autor: ~Iga »

Co wy piszecie za bzdety, płacenie za to że udzielę wychowankowi jakiejś rady lub porozmawiam poza godzinami to bierzecie kasę to jakaś paranoja.
~Wojtek

Post autor: ~Wojtek »

Igo, trochę sobie jaj robimy, trzeba jakoś odreagować stres - czy mamy się szprycować, upijać czy rodzinę bić ??? Lepiej chyba tak na forum ;) Pozdr.
~etatysta

Post autor: ~etatysta »

A mnie te oburzone wpisy najbardziej rozbawiły ;)
~Wojtek

Potrzeba nam wszystkim pewnego rozsądnego dystansu - \"ludki\" nie bądźmy tacy dosłowni, bo zwariujemy ;) Etatysto, Ty prześmiewco ;) (żart). Pozdr.
~ale jaja

Post autor: ~ale jaja »

ja uważam że komentarz ~S to jeden z lepszych dowcipów jakie w życiu na forum czytałem. Serio podziwiam - jest naprawdę zabawny ile razy go czytam :)
~Iga

Wojtek, dzięki za wyjaśnienie bo już myślałam że jak będę tylko myślała o pracy i dzieciakach to już maja mi płacić:) pozd
~Wojtek

Trochę zażartowałaś, ale przyznaj, że to byłoby niezłe, prawda ;) Pozdr. (jak też myślę twierdząco ha ha ;))
~Iga

Tak niezłe ha, ha...
ODPOWIEDZ