dzibar to wszystko kwestia indywidualna użytkownika na forum, bez jakiś złych zamiarów kogokolwiek.
Musiałaś wiele tematów zaznaczyć opcją "Obserwuj temat" a w takim przypadku przychodzą automatyczne powiadomienia o nowym poście w obserwowanym przez Ciebie temacie.
Rozwiązanie:
Usuń tematy z obserwowanych w "Twoje konto" lub dodaj domenę forum portalu ops.pl do spamu w swojej poczcie.
Mam nadzieję, że pomogłem i wyjaśniłem Ci na czym polega ten problem.
P.S. w przyszłości możesz tego typu problemy kierować do administratorów za pomocą PW.
heiland nie zrobiłeś nic i nie pomogłeś w kwestii dalszej izolacji, to jest jawny mobbing na zyczenie aniołka i nie może taka sytuacja istnieć na forum ops.pl, że się kogoś wyklucza, a potem wymusza odpowiedzi traktując jak królika doświadczalnego.
To jest zwykłe nadużycie władzy tak więc proszę przerzucić ponownie moje posty na HP, a ja nie zamierzam wchodzić w dyskusje aniołka - jednocześnie ustępując pola na HP sympatykom GW bo to dla mnie oczywiste.
Ja poruszam rożne tematy i nie widzę powodu aby mnie dalej izolowano skoro nie ma ku temu powodów, a jedynym to jest stanowisko aniołka - może więc utworz nowe stanowisko dla fałsywych aniolów i zbawicieli i taam sobie porozmawiajcie na tematy, które was interesują na waszym poziomie
voodoo czy ty wiesz, ze wg definicji mobbingu twoja wypowiedź kwalifikuje się właśnie pod ten paragraf?
to jest typowe zachowanie mobbingowe i zwracam uwagę na to jako ofiara mobbingu i jako specjalista, ze na forum łamane jest prawo, mniej lu bardziej, ale nie pierwszy raz, a ja jako byly pracownik socjalny i nadal w wieku produkcyjnym - jako częściowo niezdolna do pracy zostalam wykluczona spolecznie i zwracam się do admina o stosowanie prawa zgodnie z prawem.
Ubiegam sie bowiem o podstawowe swoje prawa i zaprzestanie stawiania mnie w pejoratywnym świetle - co jak widzę z obserwacji jest kluczowym dzialaniem aniołka ( samozwańca z logo Anioł), ktory każe się nazywać Panią,, a niespojnie dziala na rzecz osob niepelnosprawnych urągając bezustannie ich godności, traktując na forum ops.pl jak kroligi doświadczalne i bezustannie zachowując się wobec mnie z ukrywaną agresja - niespojnie podkreślając i kwestionując moje prawa nabyte, jednocześnie .
- pietnując.
Gdyby kwestia dotyczyła wyłącznie mnie to dawno - kolokwialnie rzecz ujmując - machnęłabym na to ręką - ale od dobrych 10 lat staram się o podwyższenie standardow życia w Polsce, w tym o ustawowe usankcjonowanie zawodu pracownika socjalnego jako profesjonalisty, ktory ma swoje prawa i obowiązki, ktorych nie reguluje żadna ustawa ( poza ustawa o pomocy społecznej, ktora z roku na rok spycha moj zawód na boczne tory minimalizując jego wartosc oraz skazując pracownikw socjalnych na sukcesywne pozbawianie ich praw nabytych oraz z tego tytulu zabezpieczenia ustawowego do świadczeń z tytulu zaslug w okresie transformacji społecznej i z tego tytulu do prawa do godngo życia.
Jet wiże podstawową kwestią, aby w portalu ops.pl zachowywano się profesjonalnie tak w kwestii prawa jak i co do godnego traktowania każdego, kto czuje, że ma co s do powidzenia w HP
Nie jest Pani ofiarą mobbingu absolutnie. Wszelkie działania jakie podjęto wobec Pani są poczynione celem przeciwdziałania wykluczeniu Pani ze społeczności portalu. Najprawdopodobniej stan zdrowia ( nie potwierdzone, wg. obserwacji), jest tym czynnikiem, który usprawiedliwia Pani dotychczasowe zachowanie i nie można z względów etycznych, także prawnych, dyskwalifikować Pani jako użytkownika portali społecznościowych. Administratorzy wzięli to pod uwagę, dlatego utworzono dla Pani osobny dział - tak myślę ja. Proszę jednak wziąć pod uwagę, iż nie będzie mojej zgody na dalsze takie zachowanie Pani wobec mnie jako użytkownika forum. Proszę mi wierzyć. Administratorzy Pani nie pomogą.
Z poszanowaniem dla Pani
dzibar pisze:voodoo czy ty wiesz, ze wg definicji mobbingu twoja wypowiedź kwalifikuje się właśnie pod ten paragraf? to jest typowe zachowanie mobbingowe i zwracam uwagę na to jako ofiara mobbingu
Jestem prostą osobą ale jakieś tam szkoły pokończyłem. Jednakże jak to przeczytałem to mi humor na weekend poprawiłaś tym stwierdzeniem . Ja uprawiam mobbing . Dzień dobry, tu ZIEMIA. Nie latamy w kosmosie.
dzibar pisze:ale od dobrych 10 lat staram się o podwyższenie standardow życia w Polsce, w tym o ustawowe usankcjonowanie zawodu pracownika socjalnego jako profesjonalisty, ktory ma swoje prawa i obowiązki, ktorych nie reguluje żadna ustawa
I masz jakieś spektakularne wyniki w tych działaniach?
Jakim prawem pozwalasz sobie nazywać mnie panią okazując jednocześnie wyższość, piętnując i udając, ze mnie znasz?
Jeżeli fktycznie tak jest to powinnaś juz być sadzona conajmniej o ludobojstwo i zaniechanie z powodu ludobujstwa ( i przypuszczam, ze w tej kwestii się nie mylę) dlatego tak uporczywie starasz się wszystkim wmawiać jaki to strasznie zly jest moj stan zdrowia ( do tego stopnia, ze wymaga izolacji)
Kwiestia polega na tym, ze ty probujesz nie dopuścic do tego aby pracownicy socjalni uzyskali odpowiednie dla nich miejsce w klasyfikacji zawodow zaufania spolecznego w polsce i na świecie i ja stanowię wlasnie to zagrożenie jako stojaca po stronie pracownikow socjalnych przewodniczaca komiteteu ds obywatelskiego projektu ustawy o zawodzie pracownika socjalnego - tym samym aniolku stoimy PO dwoch stronach barykay; ty jako wiecznie z brakiem dobrej woli mamiaca pracowników socjalnych niespelnionymi obbietnicami - masz bardzo wazne osobiste powody aby utwierdzać innych w przekonaniu , że to jaim szkodzę, bo ty nadużywająz egoistycznie swojego stanowiska masz sie dobrze - czujac się na posadzie w swoim żywiole, a ja stanowie zagrożenie dla twojego dobrostanu i pozycji spoleczniej.
Licze na uczciwosc adminow i znajomośc prawa; nie przekroczylam swoich uprawnień i znam swoje prawa ; ADMIN CZAS ZAJĄC STANOWISKO I PRZESTAĆ CHOWAĆ GLOWĘ W PIASEK, ZAPRASZALIŚCIE MNIE DO WSPOLPRACY JAKO MEDERATORA FORUM - TERAZ JEST CZAS NA SPRAWDZIAN - CZY WARTO INWEESTOAĆ DALEJ MO<J CENNY CZAS czy tez już wszystkim rządzi pieniądz i zła wola ludzi takich jak anioł, ktorym wydaje się, że moga wszystko jak za dawnych beztroskich lat kiedy na konferencjach OKPS w Częstochowie po prostu beztrosko wmawiano - mówiono ( pewna pani - kto wie czy to nie aniol lub bliska równie ( agresywna i aktywna szefowa asystentow rodziny).
Tak to wygląda z mojego punktu widzenia. Nie wnikam w szczegoly, ale niespo,jność jest tutaj faktem, a jej odpowiedzi uragają mojej godności oraz inteligencji
Nie dziwię się więc, ża mając jedna i druga, nie wspominając o trzeciej personie, ktora ma rownież dużo do stracenia - persona z logo aniol uragając moim wartościom chrześcijańskim oraz godności ma czelność " nie zgadzać się na moja aktywnośc w HP, ktory na dobrą prawę przez 10 lat swojej aktywności wraz z innymi pprzez prace socjalną strikte rozkręęciłam).
Zmiany ( trzykrotne) wlaściciela portalu ops.pl orazmatactwo i usuniecia wiielu tematow tematuow świadczy o matactwie oraz zatuszowaniu i ukryciu wielu niewygodnych watków ktorych ja bylam świadkiem i dlatego probuje sie zaniżyć moj poziom, aby wykazać wagę wyksztalcenia.
Problem jednak pleega na etyce zawodowej jak też kulturze osobistej o ktorej aniolek zapomnial traktujac czlowieka przedmiotowo jak mnie i nieprofesjonalnie wchodząc w kometencje lekarzy
Wszystko to reasumując prosze wziąć pod uwage i skoro ju ż admin masz klapki na oczach to przynajmniej technicznie trzymając się litery prawa postąpić wg prawa i nie zważając co się komu podoba lub nie przywrocić wszystkie moje posty i tematy na HP
woodoo ja nie piszę, ze jestem prostą osoba, znam swoja wartosć i dlaego, że jestem profesjonalistką nie zamierzam się pddawać, tak samo jak nie zamierzam ustępowac na krok pola tym, ktorzy z zawodu pracownika socjalnego planują uczynić nieważną profesję w kwestii polityki spolecznej.'........ jest więc bledntwoje zalozenie, a aktywnośc budzi jakieś dziwne skojarzenia w sencie ( zacznj od siebie i częstotliwosci amiany nikow - ale to tylko moja sugesta w związku z naglym twoim uaktywnieniem, pietnowaniem mnie i brakem odpwiedzi glownych adwersarzy tematu)