gopsodarstwo rolne 2021
-
- Stażysta
- Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe
- Kontakt:
gopsodarstwo rolne 2021
Od kiedy bierzecie nowe Obwieszczenie Prezesa GUS z dnia 22.09.2021r? Od dnia ogłoszenia czy od przyszłego roku?
-
- VIP
- Zajmuję się: DM DE
- Kontakt:
Re: gopsodarstwo rolne 2021
Jest napisane w ustawie: ostatnio ogłaszanego. Wiec tego z 22.09.2021 r. w przypadku wniosków złożonych po tej dacie.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: dodatki mieszkaniowe, zamówienia publiczne,
pomost - Kontakt:
wczoraj właśnie konsultowałam się , jak robią w innych urzędach. I zdania są podzielone jedni biorą stare obwieszczenie dla wniosków złożonych do 22 .09, a nowe po tej dacie. Ale ostatecznie biorę ostatnie obwieszczenie na dzień wydania decyzji, a nie na dzień składania wniosku.
-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
miałam odwołanie w sko...na dzien skladania wniosku i wydania decyzji mojej bylo stare obwieszczenie....natomiast gdy decyzja trafila do sko...zmieniło sie obwieszczenie (bylo juz nowe) i sko policzylo ha przel wedlug nowego przelicznikakasia.f pisze: 06 paź 2021, 9:23 wczoraj właśnie konsultowałam się , jak robią w innych urzędach. I zdania są podzielone jedni biorą stare obwieszczenie dla wniosków złożonych do 22 .09, a nowe po tej dacie. Ale ostatecznie biorę ostatnie obwieszczenie na dzień wydania decyzji, a nie na dzień składania wniosku.
Oprócz gopsodarstwo rolne 2021 - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
ryczałt , karta podatkowa
wynajem w domu prywatnym
zaległości a wstrzymanie
UTRATA DOCHODU
Obliczenie dodatku mieszkaniowego
uprawomocnienie
RADIX wersja 3.17.97
kara administracyjna 500 zł
świadczenie uzupełniające- emerytura
korzyści ze zmiany przepisów
Obliczenie czynszu - podnajem od osób prywatnych