Halo Wielkopolska - Dodatek energetyczny

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 30 cze 2015, 14:14

Witam, ludzie z Wielkopolski napiszcie jak działacie w dodatkach bo ja cały czas mam wątpliwości ( pracuję na dod. energ. od niedawna).
Dostałam plan dotacji na cały rok. Co miesiąc robię zapotrzebowanie na kase i co kwartał wysyłam zerowe ponieważ Pani Miękwicz kazała mi zrobić zapotrzebowanie na cały rok a nie co kwartał.
Kwota dotacji z I kwartału przeszła na drugi a czy z II zwracamy czy przechodzi to dalej i dopiero na koniec roku sie oddaje?? :| Niby groszowe sprawy ( przynajmniej u mnie) ale robić trzeba.
KarolaM

Napisano: 01 lip 2015, 9:05

przechodzi dalej
m-m

Napisano: 01 lip 2015, 15:00

My kasę zwracamy po każdym kwartale. Tak robie po rozmowie z Panią Miękwicz...
kajka...

Napisano: 09 paź 2015, 13:52

tu Wielkopolska teraz obsługę dodatku energetycznego w Urzędzie Wojewódzkim prowadzi pani Stachowiak i z telefonicznej rozmowy z nią dowiedziałam się że nie trzeba zwracać dotacji. Mam pytanie do was do kiedy wysyłamy wnioski o dotacje na 2016r.
Krystyna61

Napisano: 09 paź 2015, 14:19

Do 15 grudnia
Nowy19

Napisano: 09 paź 2015, 14:56

Krystyna61 mówisz ze nie trzeba zwracać kasy ale jak to wygląda czy z 1 przechodzi na 2 i dopiero po 2 zwracamy czy tez może ta kasa z 1 kwartału teoretycznie przejśc i na 3 kwartał? i jak to sie ma do tabelki która wypałniamy jako rozliczenie kwartału. tam jest rubryka środki zwrócone...?
kajka...

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x