hepi bersdej
- ludek
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
hepi bersdej
Wszystkiego najlepszego dla 10-latków (wtajemniczeni wiedzą o kogo chodzi) - jutro lubileusz 

"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
Kodeks Hammurabiego
- kb
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: hepi bersdej
dziekuje bardzo;-) robimy imreze??:)
Dzięki za życzenia.
Generalnie tak źle nie było przez te 10 lat, oprócz oczywiście wysokości wynagrodzenia.
Szczególnie pamiętam rok 2005 - pamiętam że przez bite dwa tygodnie nic nie robiłem tylko grałem w pac-mana. To były czasy - bez dochodów uzyskanych i utraconych i innych cudów można było sobie pozwolić na wiele....
To już niestety nie wróci....
Będzie tylko gorzej...
Generalnie tak źle nie było przez te 10 lat, oprócz oczywiście wysokości wynagrodzenia.

To już niestety nie wróci....
Będzie tylko gorzej...
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ludek pisze:Wszystkiego najlepszego dla 10-latków (wtajemniczeni wiedzą o kogo chodzi) - jutro lubileusz

"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
- kb
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
hehe - nie;-) ale na impreze mozesz przyjscewalu pisze:ludek pisze:Wszystkiego najlepszego dla 10-latków (wtajemniczeni wiedzą o kogo chodzi) - jutro lubileuszczy ja mogę przyjąć dzisiaj życzenia jak zaczęłam 1.09 ???

- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
kb pisze:hehe - nie;-) ale na impreze mozesz przyjscewalu pisze:ludek pisze:Wszystkiego najlepszego dla 10-latków (wtajemniczeni wiedzą o kogo chodzi) - jutro lubileuszczy ja mogę przyjąć dzisiaj życzenia jak zaczęłam 1.09 ???

"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
- ludek
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Coś mało nas 10-latków. Niewiele dinozaurów zostało, reszta młode szczurki.
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
Kodeks Hammurabiego
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
a ja zaczęłam 28 marca 2012 czyli mam drugie urodzinki hihi,
do tego 5 maja też mam drugie urodzinki z okazji pierwszego spotkania z moim obecnym facetem
do tego 5 maja też mam drugie urodzinki z okazji pierwszego spotkania z moim obecnym facetem

Oprócz hepi bersdej - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
wszczecie śp zmiana
co mam zrobić?
pomocy
wyrówanie ZP i kształcenia
dochód ZR
jest ustawa
:) co wy na to ?
Macie tę tabelę z CAS z niedoborami?
wyrównanie
ZDO
jak to teraz będzie?