i jak robiecie

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
~Dorota

i jak robiecie

Post autor: ~Dorota »

jak robicie decyzja z decyzji bo u mnie tak nie wychodzi, ja robie wszczęcie i potem wydaje decyzje program przyznaje od kwietnia, ale w decyzji zmienię jak bede pisała ze jest przyznanie od stycznia do grudnia
~jola

Re: i jak robiecie

Post autor: ~jola »

w systemie ja robię tak jak poprzednio, poprzez postepowanie w rejestracji i kwalifikacji. Juz próbowałam ładnie wychodzi
~anka11

Post autor: ~anka11 »

no to robisz porzez wszecie postaepowania i co dalej 9jestem do meisiaca na tym stanowisku)
~anka11

~jola daj znac

no to robisz porzez wszecie postaepowania i co dalej 9jestem do meisiaca na tym stanowisku)
~Dorota

Post autor: ~Dorota »

jola czy robimy przez wszczęcie postepowania i potem decyzja i jest przyznanie od kwietna do grudnia i jest ładnie plan wypłat tak
~jola

wniosek-rejestracja i kwalifikacja-postępowanie-tam wpisujesz akceptujesz. potem wchodzisz w decyzje-decyzje do opracowania
~jola

decyzje wychodza ładne, od kwietnia do grudnia, a listy wypłat nie próbowałam jeszcze robić, więc nie wiem jak wyjdą
~anka11

ok dzieki
~anka11

Re:JOLA i jak robiecie

mozesz wyslac swoj wzor decyzji?
~Iwona S

Post autor: ~Iwona S »

hej możecie podać numer aktualizacji :) bo ja nadal nie mam zmian w Sygnity :(