Sens był żaden. Przyśniło się komuś, że inna instytucja zrobi to za darmo, i na pewno ma sprzęt i kompetentnych ludzi. Jak to bywa, punkt widzenia zmienia się wraz z punktem siedzenia. 1 lipca okaże się, że serwer jest przeciążony, milion osób trzeba wezwać, bo wpisali we wniosku, że wnioskują na Amelcię Kowalską;-) zapominając o adresie szkoły, i wpisaniu numeru rachunku bankowego. Powodzenia! Nie docenili naszego doświadczenia, to niech budują swoją markę bez nas
o tym samym pomyślałam
mamy już wypracowane plany działania, wiemy co i jak, ludzie wiedzą
no pewnie nikt za friko nie poleci sobie z zus do krus, czy na pocztę posiedzieć ...
Do nas dzisiaj zadzwonił ZUS i pytał czy możemy udostępnić im jakieś pomieszczenie w GOPS do mobilnego punktu pomocy przy składaniu wniosków 300+!!! Śmiech na sali
jaja jakieś. Jak do mnie zadzwonią, to im powiem, że za przyjmowanie wniosków, rozpatrywanie, wypłacanie świadczeń i tworzenie masy bezsensownych sprawozdań dostawałam 300 zł netto miesięcznie przez 4 miesiące. Oddaje to zadanie bez żalu, niech sobie radzą
pracownicy zus obsługę 300+ mają na slajdach; dwa ośrodki w Polsce będą robić wnioski: Białystok i Słupsk; współczuję szeregowym pracownikom, ale niestety jak nie potrafią się przeciwstawić to...
Do nas dzisiaj zadzwonił ZUS i pytał czy możemy udostępnić im jakieś pomieszczenie w GOPS do mobilnego punktu pomocy przy składaniu wniosków 300+!!! Śmiech na sali