A decyzja o zwrocie jest na tą samą osobę co 500+ (nie na małżonka)?agawa pisze: ↑21 cze 2021, 8:45Pani ma nienależnie pobrane świadczenie dobry start za 2020 r. Miała zwrócić, ale ostatecznie mam jej potrącić z bieżąco wypłacanego świadczenia wychowawczego. Tylko nie wiem jak to zrobić w sygnity. Gdy próbuję zrobić decyzję z decyzji w dobrym starcie: zmienić spłatę na potrącenie - to nie pokazuje się ta decyzja ze świadczenia wychowawczego z której chcę potrącić ten dobry start. Sama też nie mogę jej wpisać. Czy ktoś wie jak to zrobić?
Najpierw jak robisz decyzję z decyzji sprawdź czy na pierwszej zakładce "Dane decyzji" czy masz zaznaczony check box w miejscu "Z jakich modułów potrącanie". Może nie masz zaznaczonego SW i wtedy nie widzi decyzji z tego modułu.agawa pisze: ↑21 cze 2021, 8:45Pani ma nienależnie pobrane świadczenie dobry start za 2020 r. Miała zwrócić, ale ostatecznie mam jej potrącić z bieżąco wypłacanego świadczenia wychowawczego. Tylko nie wiem jak to zrobić w sygnity. Gdy próbuję zrobić decyzję z decyzji w dobrym starcie: zmienić spłatę na potrącenie - to nie pokazuje się ta decyzja ze świadczenia wychowawczego z której chcę potrącić ten dobry start. Sama też nie mogę jej wpisać. Czy ktoś wie jak to zrobić?