II wizyta eksperta PFRON - Stare tematy

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 08 lut 2016, 15:44

Lili pisze:Tak, musisz każdego wnioskodawcę, który otrzymał dofinansowanie w poprzednim roku wysłać na drugą wizytę do eksperta. Jak dla mnie okreslenie "'raz na rok" oznacza, że w przeciagu roku od udzielonego dofinansowania musi odbyć sie ta wizyta
Dzięki wielkie za odpowiedzi
najgorzej jest jak się przejmie prace po kim, kto już nie pracuje i nawet nie ma się kogo zapytać o cokolwiek, a w grudniu AS dostałam w spadku...ehhh
nowa nowa

Napisano: 08 lut 2016, 16:06

Wiem o czym mówisz, ja tak zostałam obdarowana ASem w 2014 r., tez nie miałam kogo zapytać jak postępować
Lili

Napisano: 09 lut 2016, 12:22

A czy przed skierowaniem na powtórną wizytę robi się jakiś wywiad zawodowy? Jak to wygląda?Są jakieś dodatkowe druki do wypełnienia przez beneficjenta?
nowa nowa

Napisano: 09 lut 2016, 13:40

ja dzwonię i pytam, nie wypełniam żadnych druków. Po prostu opisuje to, czego sie dowiedziałam podczas tej rozmowy
Lili

Napisano: 10 lut 2016, 14:43

A płacicie za II wizytę u eksperta, a jak to wygląda w praktyce? Bo my nie płacimy. Bo przecież musimy rozliczyć się do końca stycznia.Nie możemy zatrzymać tych pieniędzy przeznaczonych na II wizytę, musimy zwrócić.
basia31

Napisano: 10 lut 2016, 23:02

basia31 pisze:A płacicie za II wizytę u eksperta, a jak to wygląda w praktyce? Bo my nie płacimy. Bo przecież musimy rozliczyć się do końca stycznia.Nie możemy zatrzymać tych pieniędzy przeznaczonych na II wizytę, musimy zwrócić.
za eksperta od protez płaci oddział PFRON a nie PCPR/MOPR
Tomasz1981
Awatar użytkownika
Inspektor
Od: 30 paź 2015, 14:05
Zajmuję się: REHABILITACJA SPOŁECZNA

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x