a co myślisz, że jak się nie odzywasz i nie zapytasz co będzie dalej, to jakimś cudem to Cię ominie? ... Oby nie było za późnonowa77777 pisze: u nas cisza, nikt nic nie mówi ani nie robi w związku z 500+ , fajnie co nie??????? ciekawa jestem kto to będzie robił ? ja na pewno się nie zgodzę - teraz mam nadgodziny i wszystko sama - więc ciekawe jak to władze rozwiążą .................
skoro się nie odzywasz to szef uważa że się zgadzasznowa77777 pisze:a u nas cisza, nikt nic nie mówi ani nie robi w związku z 500+ , fajnie co nie??????? ciekawa jestem kto to będzie robił ? ja na pewno się nie zgodzę - teraz mam nadgodziny i wszystko sama - więc ciekawe jak to władze rozwiążą .................
Dostaniesz, wszystko żywcem wzięte z ŚR i z samej góry mówili, że w praktyce będzie przydzielane w większości działom od ŚR.~o~ pisze:JA TEŻ CICHO SIEDZĘ
NIKT MNIE O NIC NIE PYTAŁ.... \więc czemu niby mam sie buntować. Czemu z góry zakładacie ,że dostaniecie kolejną robotę?
w projekcie juz jest zapis 1,5% nie 2%madzix pisze:wszystko zależy od tego co przejdzie 2% czy 30 zł, bo za 2 % jesteśmy w stanie cały etat utrzymać a za 30 zł to na papier i pocztę nie wystarczy