Paprykarzem Szczecińskim nie pochodzącym nie ze Szczecina :pZjem Ci Chleb pisze:Tom. pisze:tja....Zjem Ci Chleb pisze:ale nadal jestem miły
i dlatego wyżera kanapki wszystkim
nie wyżera tylko dojada kanapki z paprykarzem szczecińskim....
Paprykarzem Szczecińskim nie pochodzącym nie ze Szczecina :pZjem Ci Chleb pisze:Tom. pisze:tja....Zjem Ci Chleb pisze:ale nadal jestem miły
i dlatego wyżera kanapki wszystkim
nie wyżera tylko dojada kanapki z paprykarzem szczecińskim....
Sipera pisze:mnie osobiście rozwalają teksty typu "cieszmy się, że mamy pracę". Oczywiście, że się cieszę, ale czy to oznacza, że mam zgadzać się na wszystko czym mnie przywalą? Każdy ma jakieś ograniczenia wydajności. Ja już od ZDO nie ogarniam wszystkiego. Jak pomyślę o 500 to mnie ciary przechodzą po plecach i to nie z podniecenia![]()
I nawet gdyby mi dali 1000 zł dodatku czy czego tam chcą, jeśli nie odciąża mnie chociażby z FA, najnormalniej w świecie nie dam rady. Sorry Winetu
dobrze gadaszIks pisze:Z tego co czytam to wy jesteście idealnymi pracownikami do wyzyskiwania.Jeszcze robotę do domu ciągacie
Barany jesteście - tyle wam powiem. Jak WY nie znacie własnej wartości to nikt inny jej też nie będzie znać. I potem będą płacze "mi wcisnęli", ale zanim wciskali to siedziałem cicho - może przejdzie bokiem, a jak już dowalili to potulnie skuliłem uszy - "cieszmy się, że mamy pracę". Sami się dajecie dymać.