Ile kadry do 500+ zatrudniacie - Świadczenia rodzinne

Strona 4 z 5    [ Posty: 41 ]

Napisano: 01 lut 2016, 16:10

Zjem Ci Chleb pisze:
Tom. pisze:
Zjem Ci Chleb pisze:ale nadal jestem miły ;)
tja....
i dlatego wyżera kanapki wszystkim :lol:

nie wyżera tylko dojada kanapki z paprykarzem szczecińskim.... ;)
Paprykarzem Szczecińskim nie pochodzącym nie ze Szczecina :p
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 01 lut 2016, 16:13

A ja Wam powiem, że my się nie dajemy i wojujemy.
To jest chore.
Za najniższą zapier... jak dzikie osły.

Ja nie potrafię już być miła, dzisiaj było 5 klientów i kilka telefonów z zapytaniem "co potrzeba do 500 na dziecko i czy już można wnioski składać, bo w mieście X już przyjmują!" :? :evil:
kawa i ciasto

Napisano: 01 lut 2016, 16:16

ja się dowiedziałam ze to jest tylko moja fanaberia żeby kogoś zatrudnić, na bieżąco nie ogarniam wszystkiego a co dopiero 500+, noszę jak kretyn robotę do domu ale najwyraźniej pasuje żebym spała od kwietnia w ops, mam ochotę zmienić pracę
~Mary

Napisano: 01 lut 2016, 16:50

Sipera pisze:mnie osobiście rozwalają teksty typu "cieszmy się, że mamy pracę". Oczywiście, że się cieszę, ale czy to oznacza, że mam zgadzać się na wszystko czym mnie przywalą? Każdy ma jakieś ograniczenia wydajności. Ja już od ZDO nie ogarniam wszystkiego. Jak pomyślę o 500 to mnie ciary przechodzą po plecach i to nie z podniecenia :D
I nawet gdyby mi dali 1000 zł dodatku czy czego tam chcą, jeśli nie odciąża mnie chociażby z FA, najnormalniej w świecie nie dam rady. Sorry Winetu :x

ja mam dokłdnie to samo:(( nie dam rady i koniec, nie mamczasu na to co już robie i tak mi wsisnęli jeszcze zdo za dziekuję
nowa77777

Napisano: 01 lut 2016, 19:03

Z tego co czytam to wy jesteście idealnymi pracownikami do wyzyskiwania. :shock: Jeszcze robotę do domu ciągacie :lol: Barany jesteście - tyle wam powiem. Jak WY nie znacie własnej wartości to nikt inny jej też nie będzie znać. I potem będą płacze "mi wcisnęli", ale zanim wciskali to siedziałem cicho - może przejdzie bokiem, a jak już dowalili to potulnie skuliłem uszy - "cieszmy się, że mamy pracę". Sami się dajecie dymać. :roll:
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 01 lut 2016, 19:28

Iks pisze:Z tego co czytam to wy jesteście idealnymi pracownikami do wyzyskiwania. :shock: Jeszcze robotę do domu ciągacie :lol: Barany jesteście - tyle wam powiem. Jak WY nie znacie własnej wartości to nikt inny jej też nie będzie znać. I potem będą płacze "mi wcisnęli", ale zanim wciskali to siedziałem cicho - może przejdzie bokiem, a jak już dowalili to potulnie skuliłem uszy - "cieszmy się, że mamy pracę". Sami się dajecie dymać. :roll:
dobrze gadasz :) tym razem nie dam się wrobić :)
~Mary

Napisano: 01 lut 2016, 19:35

2% w 2016 w kolejnych 1,5%
edgar

Napisano: 01 lut 2016, 21:57

A dlaczego tak sie podniecacie. Przecież są ludzie, którzy to wezmą za 1850 brutto z ucałowaniem reki.Ja już jestem tak psychicznie wykończona, że wolę sie zwolnić i siedzieć na zasiłkach, Dla zdrowia. Bede spała do 10ej, kawa, serial, fryzjer, sasiadka, ploteczki. Dostanę 1000 zł na dwoje, rodzinne, zasiłki z pomocy itp. A nie ten koszmar, rodzinne i fa i wnioski i komornicy, to całe świnstwo
vvvvvvvvvvvvv

Napisano: 01 lut 2016, 22:43

Chętnie wezmę 500 + z podkarpackiego i małopolskiego a oddam np szo czy zdo a może i fa.
pawel500

Napisano: 02 lut 2016, 0:28

Witam Państwa serdecznie.
Może ktoś z Państwa udzieli mi odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Otóż mój mąż ma dziecko z pierwszego małżeństwa, które nie mieszka z nami. Wspólnie mamy dwoje dzieci. Dziecko, które nie mieszka z nami jest pierwszym dzieckiem mojego męża natomiast nasze wspólne są jego drugim i trzecim dzieckiem. Czy według ustawy też tak nalezy to rozpatrywać? Zaznaczam, że nie będziemy składać wniosku na pierwsze dziecko ze względu na przekroczone dochody. Czy w związku z tym mąż może złozyć wniosek na drugie i trzecie dziecko? Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
matkapolka1981

Strona 4 z 5    [ Posty: 41 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x