1 i 1/4 osoby ale wszystko robię ja począwszy od wniosku do podbijania decyzji.
prawie 600 przyjętych wniosków i 520 rodzin do wypłaty, u nas gmina pewnie ok 6 tys mieszkańców, dodatkowo mam jeszcze archiwum a 300+ jeszcze nie wiadomo kto
to tak trzeba by zacząć ogarniać temat bo kilka rzeczy do ogarnięcia jest na 300 plusKotJarosława pisze:1 i 1/4 osoby ale wszystko robię ja począwszy od wniosku do podbijania decyzji.
prawie 600 przyjętych wniosków i 520 rodzin do wypłaty, u nas gmina pewnie ok 6 tys mieszkańców, dodatkowo mam jeszcze archiwum a 300+ jeszcze nie wiadomo kto
ja o tym wiem. Ale nam wójt nawet nie skierował zadania. Ale od 1 lipca to chyba internetowe wnioski? Czy normalne papierowe teżjasiak pisze:to tak trzeba by zacząć ogarniać temat bo kilka rzeczy do ogarnięcia jest na 300 plusKotJarosława pisze:1 i 1/4 osoby ale wszystko robię ja począwszy od wniosku do podbijania decyzji.
archiwum druki pozamawiać upoważnienia zrobić bo moment i 1 lipiec będzie
Yozo pisze:A można jeszcze lepiej zarabiać?
jasiak pisze:gmina powyżej 5 tys mieszkańców
dwie na 500 plus zr i fa opiekuńcze
wniosków w sumie koło 900
pracuje od 10 lat
wynagrodzenie brutto ze stażowym 3900
i nie rozumiem na prawdę jak ktoś może pracować za najniższą krajową naprawdę !!!
na kasie w marketach więcej zarabiają - porażka
dokładnie 3884,70 zł bruttoPOCAHONTAS pisze:Yozo pisze:A można jeszcze lepiej zarabiać?jasiak pisze:gmina powyżej 5 tys mieszkańców
dwie na 500 plus zr i fa opiekuńcze
wniosków w sumie koło 900
pracuje od 10 lat
wynagrodzenie brutto ze stażowym 3900
i nie rozumiem na prawdę jak ktoś może pracować za najniższą krajową naprawdę !!!
na kasie w marketach więcej zarabiają - porażka
jak widać można. gratuluję;-)