Pytanie brzmi, co z wypłatą za czerwiec? Wypłacać jeśli nie dostanę informacji z UW?
POMOCY

Ale jak mam przeliczyć jak podała kwoty w euro1986 pisze:to przeliczyc trzeba czy dochodowo spełnia kryterium. By moze trzeba uchylić swiadczenie na pierwsze dziecko...
Dopoki UW nie ustali czy zachodzi koordynacja Ty jestes wlaściwym organem.
A skąd jest ten cytat1986 pisze:4. W przypadku gdy członek rodziny uzyska poza granicami Rzeczypospolitej Polskiej dochód po roku kalendarzowym poprzedzającym okres, na jaki ustalane jest prawo do świadczenia wychowawczego, przeliczenia tego dochodu dokonuje się na podstawie średniego kursu walut obcych z ostatniego dnia roboczego miesiąca następującego po miesiącu, w którym nastąpiło uzyskanie dochodu.
z rozporządzeniadajman88 pisze:A skąd jest ten cytat1986 pisze:4. W przypadku gdy członek rodziny uzyska poza granicami Rzeczypospolitej Polskiej dochód po roku kalendarzowym poprzedzającym okres, na jaki ustalane jest prawo do świadczenia wychowawczego, przeliczenia tego dochodu dokonuje się na podstawie średniego kursu walut obcych z ostatniego dnia roboczego miesiąca następującego po miesiącu, w którym nastąpiło uzyskanie dochodu.bo ja w ustawie tego nie znalazłem