wiem dla ciebie fekalia (nieuki itp.) to rzucanie pereł przed wieprze.
Nie wiem czy jest to kwestia wychowania, kultury, wrażliwości czy przerostu ego.
OK.Elmer pisze:grasuje na portalu ktoś o nicku: gość i wyzywa wszystkich od nieuków itp. Nowa forma trolla ewy, xyz, pawełka, piotrusia.
Jeżeli to nie ty to sorry
Czy Ty jesteś "adam23" ? Jeżeli tak, to definitywnie określ się, co chce rolnik ? To co piszesz jest niezrozumiałe, nielogiczne. ZDO przysługuje, tym którzy zostali pozbawieni niesłusznie ŚP,na mocy prawa z końcem czerwca 2013. Może on pozbył się gospodarstwa, zrezygnował z ewent. zatrudnienia i ubiega się o SZO ?... pisze:autor: mietka » 12 cze 2014, 7:08
No właśnie. Czytaj "..." , ze zrozumieniem.
Nie zaznaczył na czas od 1.07.2013 do 14.05.2014 , skreślił(czyli zaznaczył) od 15 maja.
Ja tak to rozumiem, "Gość" pewnie też. Jeżeli to znaczy co innego , niech się odzywa autor postu, a nie Ty "..." .
------------------------------
ale uki, nie ma co buhahahahahaha
no właśnie skreślił a nie zakreślił, czyli chce od czerwca, jak dacie od 10 czy od 1
Ten post należy do mnie. Nie kliknęłam w nazwie użytkownika.Gość pisze:Czy Ty jesteś "adam23" ? Jeżeli tak, to definitywnie określ się, co chce rolnik ? To co piszesz jest niezrozumiałe, nielogiczne. ZDO przysługuje, tym którzy zostali pozbawieni niesłusznie ŚP,na mocy prawa z końcem czerwca 2013. Może on pozbył się gospodarstwa, zrezygnował z ewent. zatrudnienia i ubiega się o SZO ?... pisze:autor: mietka » 12 cze 2014, 7:08
No właśnie. Czytaj "..." , ze zrozumieniem.
Nie zaznaczył na czas od 1.07.2013 do 14.05.2014 , skreślił(czyli zaznaczył) od 15 maja.
Ja tak to rozumiem, "Gość" pewnie też. Jeżeli to znaczy co innego , niech się odzywa autor postu, a nie Ty "..." .
------------------------------
ale uki, nie ma co buhahahahahaha
no właśnie skreślił a nie zakreślił, czyli chce od czerwca, jak dacie od 10 czy od 1
Nikt Ci w takim stanie przedstawienia Twojego problemu, nie pomoże. Dokładniej przedstaw sprawę. Bez niepotrzebnych emocji.