ile zdo za maj? - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 4    [ Posty: 33 ]

Napisano: 12 cze 2014, 9:07

wiem dla ciebie fekalia (nieuki itp.) to rzucanie pereł przed wieprze.
Nie wiem czy jest to kwestia wychowania, kultury, wrażliwości czy przerostu ego.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 12 cze 2014, 9:16

???
Gość

Napisano: 12 cze 2014, 9:23

grasuje na portalu ktoś o nicku: gość i wyzywa wszystkich od nieuków itp. Nowa forma trolla ewy, xyz, pawełka, piotrusia.
Jeżeli to nie ty to sorry
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 12 cze 2014, 9:25

autor: mietka » 12 cze 2014, 7:08

No właśnie. Czytaj "..." , ze zrozumieniem.
Nie zaznaczył na czas od 1.07.2013 do 14.05.2014 , skreślił(czyli zaznaczył) od 15 maja.
Ja tak to rozumiem, "Gość" pewnie też. Jeżeli to znaczy co innego , niech się odzywa autor postu, a nie Ty "..." .
------------------------------
ale uki, nie ma co buhahahahahaha

no właśnie skreślił a nie zakreślił, czyli chce od czerwca, jak dacie od 10 czy od 1
...

Napisano: 12 cze 2014, 9:25

OK.
Gość

Napisano: 12 cze 2014, 9:27

Elmer pisze:grasuje na portalu ktoś o nicku: gość i wyzywa wszystkich od nieuków itp. Nowa forma trolla ewy, xyz, pawełka, piotrusia.
Jeżeli to nie ty to sorry
OK.
Gość

Napisano: 12 cze 2014, 9:41

... pisze:autor: mietka » 12 cze 2014, 7:08

Nie zaznaczył na czas od 1.07.2013 do 14.05.2014 , skreślił(czyli zaznaczył) od 15 maja.
Ja tak to rozumiem, "Gość" pewnie też. Jeżeli to znaczy co innego , niech się odzywa autor postu, a nie Ty "..." .
no właśnie skreślił a nie zakreślił, czyli chce od czerwca, jak dacie od 10 czy od 1
Czy Ty jesteś "adam23" ? Jeżeli tak, to definitywnie określ się, co chce rolnik ? To co piszesz jest niezrozumiałe, nielogiczne. ZDO przysługuje, tym którzy zostali pozbawieni niesłusznie ŚP,na mocy prawa z końcem czerwca 2013. Może on pozbył się gospodarstwa, zrezygnował z ewent. zatrudnienia i ubiega się o SZO ?
Nikt Ci w takim stanie przedstawienia Twojego problemu, nie pomoże. Dokładniej przedstaw sprawę. Bez niepotrzebnych emocji.
Gość

Napisano: 12 cze 2014, 9:49

Gość pisze:
... pisze:autor: mietka » 12 cze 2014, 7:08

Czy Ty jesteś "adam23" ? Jeżeli tak, to definitywnie określ się, co chce rolnik ? To co piszesz jest niezrozumiałe, nielogiczne. ZDO przysługuje, tym którzy zostali pozbawieni niesłusznie ŚP,na mocy prawa z końcem czerwca 2013. Może on pozbył się gospodarstwa, zrezygnował z ewent. zatrudnienia i ubiega się o SZO ?
Nikt Ci w takim stanie przedstawienia Twojego problemu, nie pomoże. Dokładniej przedstaw sprawę. Bez niepotrzebnych emocji.
Ten post należy do mnie. Nie kliknęłam w nazwie użytkownika.
mietka

Napisano: 12 cze 2014, 9:52

ale filozof, nie potrafi odpowiedzieć czy od 1 czy 10 czerwca, wcześniej ta osoba pisała, że nie zaznaczyła we wniosku o zdo żadnych okresów, poskreślała je, czyli chce od czerwca a do tego złożyła oświadczenie o zaprzestaniu bez daty tak jak chciałeś, decyduj i przyznawaj, no od: ??????
...

Napisano: 12 cze 2014, 10:05

mietka - Gość, a rura gdzie?? buahahahahahahaha
...

Strona 2 z 4    [ Posty: 33 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x