INFO W ZWIĄZKU Z ZDO

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
Mirela
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: INFO W ZWIĄZKU Z ZDO

Post autor: Mirela »

Ale po co informujecie komu teraz przysługuje świadczenie pielegnacyjne jak mamy przyznać zasiłek dla opiekuna według przepisów obowiązujących do 31.12.2012?

Informacja ma być krótka i zwięzła aby była zrozumiała a nie kopia ustawy
jaaaa

Post autor: jaaaa »

nie podoba mi się taka postawa: z jednej strony anetag mówi, że sama zrobiła druczek, że się nie podzieli, bo tyyyyle nad tym ślęczała, a z drugiej strony ta sama anetag na viewtopic.php?f=9&t=207149706&start=30 bardzo prosi o druczki i informacje do zdo...
Awatar użytkownika
ewalu
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ewalu »

Mirela pisze:Ale po co informujecie komu teraz przysługuje świadczenie pielegnacyjne jak mamy przyznać zasiłek dla opiekuna według przepisów obowiązujących do 31.12.2012?

Informacja ma być krótka i zwięzła aby była zrozumiała a nie kopia ustawy
tez tak uważam .. już pisałam wcześniej, że jak informacja za długa to jej nikt nie czyta ... :) :)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Awatar użytkownika
heiland
Administrator
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS
Kontakt:

Post autor: heiland »

jaaaa pisze:nie podoba mi się taka postawa: z jednej strony anetag mówi, że sama zrobiła druczek, że się nie podzieli, bo tyyyyle nad tym ślęczała, a z drugiej strony ta sama anetag na viewtopic.php?f=9&t=207149706&start=30 bardzo prosi o druczki i informacje do zdo...
Ocho :D
ODPOWIEDZ