InfoMonitor - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 07 sty 2016, 9:30

Mam problem z Info monitorem, nie mogę wysłać zadłużenia,
podaję login
hasło
identyfikator jako ten numer który mi przesłali i nic
pisze że problem z połączeniem ze stroną, zły login i hasło , ale za pomocą tych danych loguję się na stronie
czy też mieliście podobny problem bo nie wiem gdzie tkwi błąd
a proszę powiedzcie jak wskazujecie : zaokrąglenie do pełnych złotych, czy bez częsci groszowych??????
Jola.

Napisano: 07 sty 2016, 10:28

Trzeba do nich zadzwonić, prawdopodobnie chodzi o hasło do przesyłania danych z sygnity (lub innego programu na którym pracujesz) a nie to którym logujesz się na stronie. jeśli tego hasła nie masz to wygenerują je w infomonitorze i prześlą na maila
ulala

Napisano: 07 sty 2016, 11:23

można wysłać e-maila sami zadzwonią, telefonicznie wszystko załatwiłam
@@@

Napisano: 15 sty 2016, 10:05

Z sygnity mam tez problem. Okazało się ze login do strony interetowej który mi przesłali to nie login z Sygnity. W Sygnity podałam maila w miejscu loginu ktory miałam w zgłoszeniu (bo jak się sprawdza w ustawieniach po zalogowaniu na stronie to w miejscu liogin widnieje adres email) i teraz sie loguje niby ok i przesyła. Ale odrzuca bo za długi niby identyfikator (i mi podaja ze mo maila ma 20 znaków ap owinie 16). Masakra. Muszę do nich zadzownić.
ble ble

Napisano: 15 sty 2016, 10:42

Kochani mam do Was pytanie:

Czy "osoby" które miały podpisane umowy z infomonitorem przed zmiana przepisów w lipcu 2015r. odnawiali umowy?? tzn. wypełnialiście nowy wniosek o zgłoszenie Was do infomonitora i w wyniku tego zgłoszenia wygasała stara umowa?
Debora

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x